Futbol Sala, Casserres Femení

Inici amb turbulències (7-2)

Inici amb turbulències (7-2)
Jugadores del Casserres la temporada passada. LÍDIA LÓPEZ

Les noies del Molles Malé Casserres han arrencat la lliga amb una derrota contundent per 7 a 2 a domicili contra el Molins 99. Les berguedanes es desplaçaven a Molins de Rei sense portera, posició que ha ocupa  una de les jugadores de pista, i només un canvi, situació gens ideal per encarar un partit fora de casa. No obstant això, les jugadores senten que han defensat bé el partit i encaren amb optimisme la temporada que comença.

El partit ha començat amb les noies del Molins esbojarrades, sense un joc ben definit, ja que la seva confiança s’ha disparat en veure les poques jugadores del Casserres. Les berguedanes han arrencat tocant bé la pilota i arribant en més ocasions que les locals a l’àrea contrària, si bé havien de dosificar la força per no patir excessivament al final del partit. Amb aquesta situació, Jeni Serralvo aconseguia estrenar el marcador al minut 11 davant la sorpresa local, que no ha trigat a reaccionar per empatar el partit.

El ràpid empat desanima una mica a les berguedanes, que es refan tocant bé la pilota. A la vegada que elles creixien, les locals es mantenien jugant a res, però la seva situació d’avantatge facilita dos gols consecutius i un quart a les acaballes del període que les permeten arribar al descans amb el bon marge de 4 a 1 al marcador.

A la represa, les locals començaven a jugar amb un millor estil. El context general d’un i altre equip, però, feia més factible l’empat que demostrava Cristina Rial encertant al minut 29 el rebot d’un xut de falta que havia anat al pal. La realitat, malgrat això, ha allunyat la possible igualada fins a la golejada d’un Molins 99 que ha sabut treure partit de la complicada situació a les files visitants aconseguint el 7 a 2 final.

 

Jeni SerralvoJeni Serralvo Jugadora del Molles Malé Casserres

“El resultat és molt enganyós, no reflecteix el que s’ha viscut a la pista. Érem conscients des del principi que guanyar seria molt difícil però teníem ganes per ser l’inici de lliga. Ja coneixíem la pista i sabem que és un terreny hostil. Amb el resultat sembla que elles hagin fet un gran partit i no és així. Quan vinguin a la nostra pista i amb més canvis, la cosa segurament ens anirà molt millor. Em quedo que ha estat un partit lluitat i ens ho hem passat bé.”

Jeni Serralvo Molins 99 Primera Catalana FS

Comentaris