CE Puig-reig, UE Avià B

El Puig-reig planta cara a casa mentre l’Avià B acusa un inici de temporada lluny del Berguedà

El Puig-reig planta cara a casa mentre l’Avià B acusa un inici de temporada lluny del Berguedà

No serà fàcil. El grup 7 de Tercera Catalana promet igualtat durant tota la temporada. En les tres primeres jornades, les golejades han brillat per la seva absència, i és que el resultat més ampli que s’ha vist fins ara és el 3 a 1. Aquesta temporada hi ha dos equips berguedans: el Puig-reig, un habitual en aquesta categoria; i l’Avià B, que aquest any s’ha pogut inscriure al grup de la zona després d’una temporada lluitant a la lliga del Vallès Occidental. De moment, cap dels dos ha aconseguit posicionar-se en els primers llocs de la taula.

El Puig-reig, un os dur de rossegar com a local

El Puig-reig ha sumat 4 dels 9 punts possibles fins ara. Els del baix Berguedà van començar la temporada amb una victòria còmode a casa, contra el Moià, per 2 a 0; van perdre al complicat camp del Puigcerdà, que debuta a Tercera després de l’ascens de l’any passat; i aquest cap de setmana ha empatat a 3 a casa, contra un Sant Pere Nord que encara no havia cedit cap punt.

L’inici dels homes de Joan Flores és prou digne i ja dóna algunes pistes del que oferirà l’equip al llarg de la temporada. Guanyar a Puig-reig serà molt complicat, però a fora l’equip ho passarà pitjor. Ara bé, el club ha mantingut el bloc de l’any passat i s’ha reforçat amb joves que reforcen el present i comencen a cuinar el futur del primer equip.

Aquest cap de setmana, contra el Sant Pere Nord, el Puig-reig va fer pujar el 2 a 0 en el marcador en mitja hora, amb gols de Marià Casals i Marc Balmes. El resultat es mantindria fins al descans. A la represa, però, el Sant Pere Nord va ser capaç de capgirar el marcador, amb tres gols en un quart d’hora. Tot i això, la reacció local no es va fer esperar i dos minuts després del 2 a 3, Martí Orriols va restablir la igualada. El marcador ja no es mouria més i els visitants cedirien els primers dos punts de la temporada, mentre que el Puig-reig sumaria el quart punt de l’any.

L’Avià B no aixeca cap

El filial de l’Avià somiava amb una altra estrena al grup 7 de Tercera Catalana. Després d’una temporada més o menys plàcida al grup del Vallès, els avianesos han patit les conseqüències de no poder jugar com a local en els tres primers partits de lliga. El nou camp de gespa artificial d’Avià encara no és a punt i el filial avianès ha optat per jugar com a visitant mentre el terreny de joc no estigui llest per fer-hi rodar la pilota.

Els resultats no han estat del tot dolents, però el cas és que, de moment, l’equip compta els seus partits per derrotes. Els homes de Xavier Ortega han plantat cara en tots els compromisos que han disputat fins ara, però el resultat ha estat idèntic en tots tres: 2 a 1, l’empat a tocar, però les mans buides. Els rivals, però, no eren fàcils: el Sant Pere Nord, que és segon; el Súria, que com a local és un autèntic fortí; i el Viladecavalls, que lidera la classificació amb ple de victòries fins ara.

Aquesta setmana, a Viladecavalls, els locals van ser capaços d’arribar a la mitja part amb un còmode avantatge de 2 gols a 0. Un gol de Bryan Murillo al 34 i un altre de Javier Amo a les acaballes del primer temps posaven les coses molt complicades als avianesos. A la represa, però, una diana d’Eudald Tubau al 63 donaria emoció a l’enfrontament, però el marcador quedaria intacte fins el xiulet final. La història de les dues primeres jornades es repetia i el caseller de punts avianès segueix per estrenar.

Els resultats i la classificació del grup 7 de Tercera Catalana, aquí.

Futbol Tercera Catalana

Comentaris