Bàsquet, Bàsquet Berga

El Beep Berga ensenya les cartes (82-77)

El Beep Berga ensenya les cartes (82-77)
David Yuste ha liderat l'equip i l'atac del partit. ALEIX CAMPRUBÍ

La pilota ha tornat a rodar avui en un partit del Beep Bàsquet Berga, i ha rodat més ràpid que mail. El renovat conjunt ha fet una declaració d’intencions en el partit d’avui diumenge, especialment en la primera meitat, amb un joc vertiginós i vistós, que no ha impedit que s’acabés patint al final a causa de la baixada del nivell defensiu. Al final, 82 a 77 contra un Matadepera molt fet i ben treballat.

L’equip ha començat amb intensitat i molta rapidesa des de l’inici, cosa que ha fet que l’equip agafés unes bones distàncies inicials. Amb els canvis es redueix lleugerament el to de l’equip i, al final del quart, el rival s’acosta a 5, 23 a 18. En el segon el partit ja està més dividit i el Berga no troba tantes facilitats com a l’inici, fins que es retroba, a l’equador, amb el joc que entusiasma al públic i posa un +15 al marcador. Al final, la maquinària ofensiva es torna a encallar una mica, però amb bones defenses i alguns recursos individuals l’avantatge segueix sent gran, 49 a 32.

La igualtat es fa més evident en la segona meitat, amb una espessor berguedana que dóna opcions al rival de retallar. El partit agafa un aire més físic i el Berga ha de treballar i lluitar cada pilota com si fos la darrera. Al final del tercer quart, el Matadepera ja escurça distàncies i posa un marcador de 63 a 53. En el darrer, el Beep surt amb l’objectiu de recuperar la rapidesa, amb el lideratge de David Yuste. Amb el pas dels minuts, però, els visitants anoten i retallen a través de la calma, les jugades elaborades i el cap, que s’uneixen a l’encert exterior i els tirs lliures. Les bones ofensives berguedanes i la correcta gestió del final permeten als de Manel de Haro sumar una victòria en l’estrena.

Més enllà de l’actuació de Yuste, amb 19 punts i 21 de valoració, també han destacat Bernat Martí amb 13 i 19 de valoració, i Oleguer Cruz amb 14 i 13 respectivament. En la segona jornada, l’equip visitarà el CBValls, que ha sumat una derrota en el seu primer partit.

 

El post-partit: Beep Bàsquet Berga 82 – IMAN CB Matadepera Taronja 77

hugretallHug Tuyet Segon entrenador Beep Berga

“Molt contents, ja que sempre anima començar amb una victòria, a més a casa, sobretot quan el teu objectiu és l’ascens. Començar amb derrota hauria sigut un gerro d’aigua feta Tot i que la valoració és bona, hi ha molta osa a fer, sobretot defensiu, ja que a la segona meitat teníem un avantatge molt gran i l’hem deixat retallar amb faltes i cistelles fàcils. A la primera part hem fet un joc molt maco, una declaració d’intencions. Volem apretar el jugador amb pilota, per recuperar, córrer a fer cistella i tornar a defensar”.

retalldavidyusteDavid Yuste Jugador Beep Berga

“Hem començat molt intensos però, amb l’avantatge, ens hem relaxat a la segona part. Hem tirat de caràcter i ens hem emportat el partit. És una victòria important, ja que és el primer partit. Hem corregut i hem fet un joc vistós, ja que tenim més jugadors exteriors i ràpids, però també juguem per dins perquè tenim jugadors destacats i amb pes. Tenim molta gent que pot fer punts, i no cal que sigui jo qui en faci més”.

 

El partit en imatges

_DSC4946

 

_DSC4949

 

_DSC4958

 

_DSC4960

 

_DSC4983

 

_DSC5006

 

_DSC5033

 

_DSC5045

 

_DSC5053

 

_DSC5077

 

_DSC5083

 

_DSC5098

 

 

_DSC5101

 

_DSC5106

 

_DSC5114

 

 

Bàsquet Bàsquet Berga Berga david yuste Hug Tuyet

Comentaris