Casserres CF, CCR Baganès, CE Berga, CE Olvan, Montmajor FC

L’Alt Berguedà, el Montmajor i el Casserres comencen trepitjant fort a Quarta Catalana

L’Alt Berguedà, el Montmajor i el Casserres comencen trepitjant fort a Quarta Catalana
Imatge del partit de la temporada passada entre el Montmajor i el Casserres. MONTMAJOR FC

3 victòries berguedanes de 5 en la primera jornada de lliga al grup 1 de Quarta Catalana. Alt Berguedà, Montmajor i Casserres han començat el campionat sumant tres punts després de superar el filial del Berga, la Monistrolenca i el filial del Navàs, respectivament. A banda de la derrota del Berga B contra l’Alt Berguedà, la nota negativa per a la comarca en aquesta primera jornada ha estat l’ensopegada de l’Olvan al camp del Calders.

Casserres 2 Navàs B 0

El Casserres ha aprofitat el factor camp per endur-se el primer compromís oficial de la temporada -contra el Navàs B- sense massa problemes. Un gol de Guillem Ripoll a la mitja hora de joc i un altre de David Narváez en el tram final de partit van ser suficients perquè els tres punts es quedessin a Casserres. El filial navassenc, a més, va disputar la darrera mitja hora de joc amb un jugador menys, ja que el col·legiat del partit va ensenyar la vermella directe a David Sànchez al minut 59 de partit. El resultat col·loca el Casserres en 3a posició, només per darrera d’Artés i Calders.

Montmajor 4 Monistrolenca 3

Montmajor i Monistrolenca s’han estrenat aquesta temporada a base de gols. Els locals es van avançar al quart d’hora de partit, amb un gol de Sergi Sala. A la represa, vindrien la resta. Al 50, Arnau Gelinne va fer el segon, de jugada d’estratègia, però la Monistrolenca va retallar distàncies immediatament després, al 52. Tot i això, en aquesta segona meitat el Montmajor va mostrar la seva cara més letal de cara a porteria: un cop de cap de Toni Alberich, al 65, i una bona definició de Wiliam Paez, al 70, posarien terra pel mig (4-1). El partit semblava sentenciat però, en els darrers minuts, dues jugades farcides de polèmica van tornar a posar la Monistrolenca dins el xoc. L’embranzida visitant no va anar a més i el 4 a 3 va ser definitiu.

Alt Berguedà 1 Berga 0

El primer derbi de la temporada ha estat farcit d’emoció. Un solitari gol de Pau Costa, al minut 32 de partit, va ser suficient perquè l’Alt Berguedà comencés la lliga amb una victòria de prestigi contra el filial del Berga. Tots dos bàndols van gaudir d’ocasions, però els locals van ser els únics que van ser capaços de finalitzar-ne una en gol. A la segona meitat, els homes de Xavi Ribera van poder gestionar l’avantatge en el marcador amb l’entrada d’homes de refresc, mentre que el Berga va esgotar a la mitja part els seus dos únics canvis. La victòria és important per a l’Alt Berguedà, que deixa enrere els fantasmes de l’inici de fa un any -no va aconseguir la primera victòria fins la jornada 8.

Calders 3 Olvan 1

El debut de l’Olvan a Quarta Catalana ha acabat amb derrota. Els del Berguedà visitaven un dels camps més feixucs del campionat i van veure com els punts s’escapaven en el darrer tram de partit. Els locals es van avançar al minut 20 de partit, amb un gol de Jonathan Corral. L’1 a 0 seguiria imperant fins ben bé les acaballes del partit. Però a falta de poc més de 10 minuts pel final, Xavier Gonfaus va restablir la igualada per fer somiar l’Olvan. Malgrat tot, el Calders va reaccionar en un obrir i tancar d’ulls i es va tornar a avançar amb un gol de Josep Costa. Quan l’àrbitre es preparava per xiular el final del partit, Isaac Boixader va sentenciar, fent pujar el 3 a 1 definitiu en el marcador.

Quarta Catalana

Comentaris