Motor

Franc Serra és quart al Dirt Track de Castellnou de Seana

Franc Serra és quart al Dirt Track de Castellnou de Seana

Franc Serra va tenir una nit difícil a la localitat lleidatana de Castellnou de Seana on es va celebrar una nova proba de la Copa Rodi Dirt Track. Tot i obtenir bons resultats als entrenaments cronometrats, Serra no va tenir bones sensacions a les carreres classificatòries fins a tal punt que va haver d’arribar a la final per mitjà de la repesca, cosa realment excepcional pel pilot de l’Alonso Racing Team.

Després de guanyar la repesca, Serra va començar la lluita per la gran final amb molta energia posicionant-se al capdavant durant gairebé la meitat de la carrera, fins que es va començar a ressentir físicament al haver disputat prèviament la repesca. Finalment, desprès de lluitar per les posicions del podi, el pilot de Gironella es va haver de conformar amb la quarta posició.

franc-serraFranc Serra Pilot Alonso Racing Team 

“Des del primer moment no ens vam sentir bé. Tot i que els entrenaments cronometrats van ser bons, a les classificatòries no em sentia a gust ni amb la moto ni amb la pista i vaig haver de passar per la repesca on finalment el desgast de córrer dues carreres sense descans em va passar factura”

Alonso Racing Team Copa Rodi Dirt Track Franc Serra MC Baix Berguedà

Comentaris