Motor

Cal Rosal celebra la penúltima cursa del Campionat de Catalunya de Trial

Cal Rosal celebra la penúltima cursa del Campionat de Catalunya de Trial

La localitat berguedana de Cal Rosal va celebrar el passat diumenge la cinquena i penúltima prova del Campionat de Catalunya de Trial Open

Una vuitantena de pilots es van donar cita a Cal Rosal, on aquest any el Moto Club Baix Berguedà, ha escollit un recorregut diferent per posar més emoció a la cursa. En aquest sentit, tots els pilots han coincidit a assenyalar el bon nivell de zones que ha dissenyat el Moto Club.

Amb la celebració d’aquesta prova, diversos pilots s’han proclamat campions de Catalunya 2017, com ara Andreu Bou, en Open; Ramon Caellas, en Open+50ç; Èric Miquel, en Elit Sots 16; Antoni Ramonet, en Promo+50; i Joan Miquel, en Promo+35.

Pel que fa a la resta de resultats del dia, Gabriel Marcelli es va imposar a la categoria més exigent, la Elit. El pilot gallec s’ha situat com a nou líder de la general, desbancant el català Marc Riba, qui diumenge va fer  tercer. Aniol Gelabert va finalitzar en  segona posició malgrat empatar a punts amb el primer classificat. Marcelli i Riba s’ho jugaran tot en una última cursa de Campionat.

En Elit Sots16, Gerard Trueba va assolir la seva primera victòria de la temporada i ho va fer per davant d’Èric Miquel i David Avendaño.

Agustí Vall va ser primer en la categoria Base, seguit de Niel Riera i Lluïs Masó. Amb només cinc punts de penalització, Pau Dinarés va vèncer en la categoria Open 125, on el van seguir Adrià Mercadéi Roger Casas.

En Open, la victòria va ser per David Olmedo, seguit de ben a prop del flamant campió de Catalunya, Andreu Bou, i Javier Ávila, tercer.

El campió en Open+50, Ramon Caellas, es va classificar en primera posició a Cal Rosal, seguit de Gabriel Riera i Jordi Freixanet. D’altra banda, en la categoria Promo, primera posició per a Jordi Camp, qui només ha penalitzat en dues ocasions. Jordi Ramonet, segon, i Albert Ràfols, tercer, han completat el podi.

Gran exhibició de Mireia Conde en la categoria Promo Fèmines on va guanyar per davant de Neus Murcia i Carla Caballé.

En Promo+35, victòria per al nou campió de Catalunya, Joan Miquel. Jordi Tarruella i Ricard Alcaraz van completar les posicions de podi.

L’última cursa del Campionat de Catalunya de Trial Open es disputarà el proper 29 d’octubre a Terrades

Cal Rosal Motoclub Baix Berguedà Trial

Comentaris