C AT Gironella

La lliga arriba massa aviat per al Gironella (1-2)

La lliga arriba massa aviat per al Gironella (1-2)
ALEIX CAMPRUBÍ

Bon inici, mal final. A l’Atlètic Gironella li ha faltat pretemporada. L’equip ha viscut unes setmanes de preparació sense una part important dels seus efectius i al primer partit de lliga n’ha patit les conseqüències. Els homes de Ponti van perdre per 1 a 2 contra el Molletense. El factor camp no va ser suficient i els locals van acusar una mala segona meitat on la millor forma física del rival va ser determinant.

El millor que va fer el Gironella en tot el partit va ser durant la primera mitja hora de joc. El conjunt gironellenc va sortir molt més endollat que el rival, ordenat i sense concedir pràcticament cap ocasió. En aquest escenari, va arribar el primer gol. Al minut 11, una genialitat de Safont va deixar Èric davant el porter i aquest últim va creuar la pilota per fer un bon gol. Després d’això, el Gironella va tenir diverses ocasions per fer el segon, però el porter visitant va refusar tots els xuts.

I tal com passa en aquests casos, del possible 2 a 0 es va passar a l’empat a 1. Passada la mitja hora de joc, una recuperació del Molletense en zona perillosa va ser letal i va suposar la igualada. L’autor del gol va ser Alexis Garcia. L’empat va capgirar l’escenari: el Gironella va perdre el control de la pilota que havia tingut fins aleshores i el Molletense va anar a més. La primera part es va fer llarga per als locals.

A la represa, la davallada gironellenca es va confirmar. El Molletense va passar-se els segons 45 minuts en camp contrari, tot i que les ocasions de perill eren més aviat escasses. El Gironella era incapaç de sortir amb pilota controlada i perdia la possessió en pràcticament cada intent de travessar la línia del mig del camp. Al 20 de la segona es consumaria la remuntada visitant, amb un nou gol d’Alexis Garcia. Restaven 25 minuts de partit però els locals serien incapaços de restablir l’empat.

El post-partit: At. Gironella 1 Molletense 2

pontiJordi Pont ‘Ponti’ Entrenador de l’Atlètic Gironella

“Sap molt greu perdre el primer partit, i a casa. Aquests punts que perds al principi els pots trobar a faltar al final. Ja sabíem que seria complicat perquè arribàvem justos de forma. Ens va faltar molta frescor. Ens va faltar que la gent que va sortir des de la banqueta ens aportés més coses. A la segona part estàvem fosos i la gent de refresc no va acabar d’aportar el que esperàvem. La forma difícilment l’agafarem fins d’aquí a 3 o 4 setmanes, ja que encara em van arribant jugadors que estaven de vacances.”

eric-santmartiÈric Santmartí Jugador de l’Atlètic Gironella

“La primera mitja hora va anar de conya. Vam sortir molt bé. Però a partir de l’1 a 1 vam anar clarament avall i no vam ser capaços d’aixecar el partit. Hem entrenat pocs jugadors aquesta temporada i hi ha molts jugadors importants que estan tocats. Ens falta físic i aquesta setmana s’ha demostrat.”

Èric Santmartí Jordi Pont Ponti Molletense Segona Catalana

Comentaris