Futbol, CE Berga

El Berga s’estrena amb els deures per fer (1-3)

El Berga s’estrena amb els deures per fer (1-3)
El Sabadell Nord ha aconseguit tres gols amb jugades aïllades, fruit d'errades puntuals de la defensa berguedana. ALEIX CAMPRUBÍ I PONT

El CE Berga ha debutat amb derrota, fruit de tres errades puntuals en defensa que han posat l’1 a 3 al marcador, en la visita del Sabadell Nord. Els de Joan Prat, mancats d’efectius, no han aconseguit revertir un resultat advers des de bon inici, davant un rival molt efectiu, i el gol de Joan Noguera no ha acabat servint de gaire.

_DSC3743Als primers minuts el Berga planteja una defensa avançada per dificultar la sortida de pilota del rival. Les diverses imprecisions en defensa dels local, però, cedeixen ocasions als visitants, que són efectius en els darrers metres i aconsegueixen forçar un clar penal que costa la groga a Xavi Carreras i que transforma Kevin del Corral (10′). Al cap d’uns minuts, una pilotada comporta amb una passada que habilita sol a Omar Qanni, que supera a Dani Peralta en l’u contra u per allargar distàncies (22′). El Berga aconsegueix generar poc, més enllà d’una rematada llunyana de Joan Bertrans, fins que precisament aquest aconsegueix una diagonal des de la banda dreta, que acaba amb una excel·lent passada a l’altra banda que deixa sol a Joan Noguera, qui converteix el gol (33′). La diana desperta al Berga i calma les imprecisions, però s’arriba al final sense canvis.

_DSC3918A l’inici de la segona meitat, Arnau Pons rep una rigorosa vermella que condiciona la resta del partit. Després d’un inici dividit amb joc de mig camp, una pilota perduda de la defensa acaba amb una rematada llunyana de Gabriel Molina que Peralta no pot aturar (56′). Amb el gol, Prat fa canvis i sacrifica la defensa per nodrir el mig del camp i el Berga recupera alguns bons minuts i, fins i tot, aconsegueix un gol de córner que acabarà anul·lat. Als minuts finals no es veu gaire més que una vaselina de Noguera que surt fregant el pal i alguna picabaralla, que acaba amb la segona groga per Del Corral.

_DSC4037

 

El post-partit: CE Berga 1 – CF Sabadell Nord 3

Joan Prat Entrenador CE Berga

pratcastella“No hem estat bé. Hem comès tres errors determinants i no ha sortit res bé, tot i que hem jugat bé en alguns moments, especialment amb l’1 a 2. Han sigut masses coses: Ens han anul·lat un gol, ens han xiulat un penal i ens han expulsat un jugador. Mai ens hem pogut posar al partit, quan estàvem a punt fallàvem nosaltres o l’àrbitre. No és excusa però teníem moltes baixes, amb 7 jugadors tocats de la pretemporada, no teníem davanters. Hem comès errors greus i determinants, ja que els petits detalls són clau, tot i que la resta ha estat igualat”.

bertransJoan Bertrans Jugador CE Berga

“Hem començat molt adormit, com ens sol passar, especialment a l’inici de temporada. Hem de millorar per sortir més endollats. El primordial és no encaixar als principis de partits, després els gols ja arriben. La falta de físic s’ha notat molt, sobretot al final. Venia d’estar mitja setmana aturat i em falta forma, però m’he sentit prou bé”.

 

_DSC3740

Fitxa del partit

Classificació Grup 4 Segona Catalana

Berga CE Berga Futbol Joan Bertrans Joan Prat Segona Catalana

Comentaris