UE Avià

Superats en efectivitat, superiors en la resta (2-1)

Superats en efectivitat, superiors en la resta (2-1)
Ivan Lianes va ser l'autor del gol de l'Avià a Matadepera

Era complicat. La Unió Esportiva Avià és un equip nou, a la lliga i al vestidor. Baixa de Primera Catalana, sí, però més de tres quartes parts de la plantilla són cares noves. La primera jornada, a més, la disputaven en un dels camps més feixucs de la lliga: el municipal de Matadepera. Però al final, resultat a banda, les coses no van anar tan malament. Victòria dels locals per 2 a 1, però domini dels visitants, que van ser superiors en totes les zones del camp, excepte de cara a barraca.

El Matadepera va xutar tres cops a porteria i va fer dos gols. L’Avià va generar més perill, però no va ser tan efectiu. Tres ocasions clares a la primera meitat i dues més a la segona no van ser suficients per esgarrapar cap punt del Vallès Occidental. Els locals van saber aprofitar un moment de debilitat de l’Avià per agafar una distància en el marcador que seria insalvable.

El Matadepera va ser capaç de fer dos gols en tres minuts. El primer, al 50, va ser a la sortida d’un córner. El segon, tres minuts més tard, va caure com un gerro d’aigua freda sobre el bàndol avianès. Malgrat tot, el conjunt del Berguedà no va tirar la tovallola i va ser capaç de retallar diferències amb un gol d’Ivan Lianes, un dels jugadors de la cantera que aquest any té fitxa de primer equip. En el tram final de partit l’Avià en va tenir alguna per fer l’empat però no va estar encertat en els metres finals i es va haver de conformar.

El post-partit: Matadepera 2 Avià 1

Xavi Posas Entrenador de la Unió Esportiva Avià

“Vam estar per sobre del rival. Potser vam perdre el nord durant alguns minuts de la segona part, però la resta del partit vam guanyar totes les batalles del camp. El Matadepera va xutar tres cops a porteria i va fer dos gols. La sort els va anar de cara. A mi personalment molts jugadors de l’Avià em van sorprendre molt positivament: els nanos van fer un partidàs i, tot i el resultat, vam sortir de Matadepera amb molt bones sensacions.”

David Solanich Jugador de la Unió Esportiva Avià

“Vam estar bé. Vam competir amb el futbol que s’havia de fer en un camp com el del Matadepera. Allà és molt complicat jugar-hi la pilota. No vam estar encertats en els últims metres però penso que vam estar a l’altura. En el futbol guanya qui fa un gol més que l’altra i ahir vam fallar en aquest aspecte.”

David Solanich Matadepera Segona Catalana Xavi Posas

Comentaris