Casserres Masculí

Un partit on tots hi guanyen (7-5)

Un partit on tots hi guanyen (7-5)
Acció del partit al pavelló municipal de Casserres. LÍDIA LÓPEZ

Aquest dissabte els nois del Casserres han encetat la pretemporada rebent al pavelló municipal als jugadors de l’Associació de Jugadors Barça Futbol Sala, els veterans de la secció de futbol sala del FC Barcelona. Durant el partit, es van vendre tires pel sorteig d’una panera amb productes locals i una samarreta dels blaugranes per recaptar fons a favor de la Creu Roja del Berguedà, concretament, el projecte solidari Centre de Refugiats. Gràcies a la implicació de l’afició, que novament va omplir les grades, així com a la col·laboració del club, es van reunir 550 euros per l’entitat.

El partit va constar de dues parts de vint-i-cinc minuts a temps corregut. L’equip visitant va arrencar dominant, amb un primer gol quare minuts després d’arrencar el joc. Després d’un primer pal d’avís, Marc Vila igualava pels casserrencs, si bé anirien al descans amb l’avantatge mínim pels del Barça per 1 a 2, gràcies a un penal al minut tretze. A la segona meitat, el joc es va intensificar, i en només 10 minuts disputats, ja s’havien introduït cinc gols més que col·locaven l’empat a quatre gols al marcador, amb tants de Robert Perarnau, Eloi Carmona i Youness Zaouaghi pels locals.

Va ser en aquest punt que el partit va fer un gir a favor dels berguedans, que van començar a dominar i a generar més ocasions que els veterans. Josep Serralta i Jordi Canudas van ser els encarregats de transformar aquest avantatge gairebé passat la meitat del període, però novament els blaugranes veien porteria demostrant que no havien abaixat els braços. Zaouaghi seria l’encarregat de definir el marcador definitiu de 7 a 5, a un minut escàs pel final.

Jordi Torras Casserres

La cara més coneguda entre les files blaugranes va ser Jordi Torras, que va signar una gran actuació, anotant tots els gols del seu equip. El pavelló va celebrar amb efusió el seu quart gol, una espectacular vaselina marcada des de mitja pista. Per la seva banda, els berguedans van cloure la tarda amb bones sensacions per encarar un calendari de pretemporada molt complet, amb jocs cada dissabte entre els quals destaca el 23, dia que es durà a terme la presentació dels quatre equips del club de cara la temporada 2017-18.

El partit, que s’emmarca en els actes de festa major i enceta l’inici de la celebració dels 30 anys del club, va comptar amb la presència de representants de la Federació Catalana de Futbol. Van assistir a la trobada solidària Quim Sala, directiu de la FCF, Andreu Falomí, delegat de la FCF a la Catalunya Central, i Pep Graus, subdelegat de la FCF a la Catalunya Central. En finalitzar el joc, es va fer l’entrega simbòlica del recapte a Pep Vilalta com a representant de Creu Roja del Berguedà.

AJBFS Creu Roja del Berguedà Federació Catalana de Futbol FS Casserres

Comentaris