Muntanya

Ivan Camps triomfa a l’Ultra Trail Catllaràs

Ivan Camps triomfa a l’Ultra Trail Catllaràs

L’atleta berguedà Ivan Camps s’ha imposat aquest matí a l’Ultra Catllaràs, a la Pobla de Lillet. Camps, de l’equip Buff Pro Team, ha creuat la línia de meta amb 5h 51min 37seg, superant amb diferència els seus acompanyants de podi, Dani Parés i Sergi Massip, que han fet marques de 6h 15min 53seg i 6h 20min 19seg respectivament.

La victòria de la categoria femenina de l’Ultra ha estat per Eli Gordon, que amb un magnífic temps de 6h 46min 24seg, ha creuat la meta en la sisena plaça de la general. Mònica Comas, amb 6h 59min 13seg i Clàudia Roca, amb 7h 42min 40seg, han completat el podi.

La prova, l’última del circuit Missionx3, s’ha desenvolupat a l’entorn de la serra del Catllaràs. A més de l’Ultra, de 51km de distància i 3.500m de desnivell, també s’hi ha disputat la Trail, de 27km i 1.700 metres de desnivell, i l’Express, de 17km i un desnivell de 1.000m. Les tres curses han comptat amb més de 1200 participants, sent la categoria Trail la més concorreguda amb 562 corredors.

 

La Trail i l’Exprés s’han decidit per minuts

Les dues altres curses de la prova han estat més renyides, i s’han decidit amb pocs minuts de diferència. Pol Rodríguez s’ha endut la categoria Trail, que ha completat en 2h 49min 38seg, seguit de Roberto Garcia, 2h 51min 36seg i Roberto Sancho, 2h 52min 37seg. En dones la victòria ha estat per Rosa Navarro, amb un temps de 3h 15min 13seg i l’ha acompanyat al podi Ester Casajuana i Mireia Pons, amb 3h 25min 05seg i 3h 30min 37seg, respectivament.

Finalment, la categoria Exprés ha acabat amb victòria de Ferran Sampere amb 1h 33min 18seg, acompanyat al podi per Marcel Compte – 1h 36min 46seg – i Martí Gutiérrez – 1h 37min 20seg -. Raquel Bosch s’ha endut el primer lloc entre les dones, completant la cursa en 2h 05min 28seg, seguida d’Alexandra Gómez i Xènia Curtichs, amb temps d’2h 05min 52seg i 2h 14min 06seg cada una.

A l’acte de l’entrega de premis, a més dels de la prova del Catllaràs, s’han fet entrega del premis absoluts del Missionx3, que completen el Trail Cap de Creus i el Trail Ulldeter.

 

campsretall Ivan Camps, guanyador de l’Ultra Trail Catllaràs 2017

La cursa m’ha anat molt bé. Com sempre he sortit de menys a més, però cap al quilòmetre 14 m’he posat al capdavant i he augmentat el ritme. Prop del 40 he sabut que tenia distància amb el segon, així que he optat per gaudir del que quedava i l’’entorn. El fet de sortir a les 6 del matí ha estat bo per aguantar la calor, tot i que a partir de les 11 del matí m’ha costat més. En general, he tingut bones sensacions tota la cursa i estic satisfet amb el resultat.

 

Catllaràs Ivan Camps Ultra Trail Catllaràs

Comentaris