Natació

Ariadna Arisó, cinquena al Mundial de Budapest amb la selecció absoluta de natació sincronitzada

Ariadna Arisó, cinquena al Mundial de Budapest amb la selecció absoluta de natació sincronitzada

La jove berguedana Ariadna Arisó, de només 17 anys, ha estat una de les integrants de la selecció espanyola de natació sincronitzada al Mundial de Budapest (Hongria). En concret, Arisó va competir com a titular en la modalitat de rutina combinada, on l’equip espanyol va acabar en cinquena posició. La Xina es va endur la victòria, mentre que Ucraïna va ser segona; i el Japó, tercer.

La selecció espanyola va passar a la final amb la cinquena millor marca en la fase preliminar que es va disputar dijous. Dos dies més tard, dissabte, Arisó i les seves companyes van repetir resultat i es van quedar a un punt de les italianes, que van ser quartes. Amb aquest resultat, el combinat absolut revalida el resultat aconseguit l’any passat a Kazan, on Arisó també hi va participar.

L’estiu està servint a Ariadna Arisó per consolidar-se com una de les grans promeses esportives, no només de la comarca, sinó també del país. En edat júnior, és una de les nedadores més joves de la selecció espanyola absoluta de sincronitzada i en un mes ha aconseguit una medalla de bronze a l’Europeu de Belgrad i el cinquè lloc d’aquest cap de setmana al Mundial de Budapest. A principis de juny, va guanyar el premi a la millor jove a la Nit de l’Esport Berguedà, recuperada per l’Entre Rivals.

WhatsApp Image 2017-07-22 at 13.02.05 WhatsApp Image 2017-07-22 at 13.02.07

Ariadna Arisó Natació sincronitzada

Comentaris