Ciclisme

El ciclista berguedà Rafa Parés puja al tercer calaix del podi del Campionat de Catalunya de M30

El ciclista berguedà Rafa Parés puja al tercer calaix del podi del Campionat de Catalunya de M30

El ciclista berguedà Rafael Parés ha aconseguit una meritòria 3a posició en el Campionat de Catalunya Màster 30 (M30) que es va diputar aquest dissabte a Vilanova d’Escornalbou. Parés va formar part de l’escapada llançada per Albert Giol i es va jugar la victòria amb diversos corredors, entre els quals hi havia companys d’equip com Marc Tenas o Joan Font.

Finalment, el triomf va ser per Joan Font, però Parés va ser capaç de pujar al podi de la M30 després d’un gran esprint. El gran resultat de Font i Parés, combinat amb les bones actuacions de la resta de pilots de l’equip, Cycling No Limits Travel, van convertir el combinat en el campió per equips de la cita. A banda de Parés, un altre berguedà, Àngel Nevado, també va penjar-se la medalla per equips.

El Campionat de Catalunya de Vilanova d’Escornalbou va tenir un recorregut aproximat de 75 quilòmetres disputats a la província de Tarragona. Entre alguns punts de pas, la prova va transcorre pels municipis de Montbrió del Camp, Riudoms, Vinyols, Riudecanyes, Duesaigües, Riudecols i Botarell. Ara bé, el punt més destacat de l’itinerari va ser l’ascensió al mític Coll de la Teixeta, que es va produir al quilòmetre 47,5 de cursa.

cycling-no-limit

Angel Nevado Campionat de Catalunya Rafa Parés

Comentaris