Natació

Àneu Ferrer aconsegueix dues plates i un bronze als campionats de Catalunya de natació infantil

Àneu Ferrer aconsegueix dues plates i un bronze als campionats de Catalunya de natació infantil

La nedadora del Club Esportiu Berga Resort Àneu Ferrer Martínez ha guanyat aquest cap de setmana tres medalles als campionats de Catalunya de Natació infantil. La berguedana, de només 13 anys, va passar a la final de les 6 proves on participava i va pujar al podi en tres d’elles. Les curses es van celebrar el 7, 8 i 9 de juliol a les piscines del Club Natació Lleida.

Ferrer va obtenir la medalla de plata en els 50 i 100 metres papallona i la medalla de bronze en els 200 metres d’aquest mateix estil. En les modalitats de 50 i 100 metres esquena, tot i passar a la final, va quedar en 5a posició. En els 200 metres esquena va fer 8a.

Després d’aquests grans resultats d’Àneu Ferrer als campionats catalans, la nedadora disputarà els campionats d’Espanya, a Màlaga, on té la mínima de quatre proves: 100 i 200 papallona, i 100 i 200 esquena.

DSC_0726

DSC_0518

Irati Garcia, finalista en tres de les proves del campionat català

A banda d’Àneu Ferrer, la nedadora del Berga Resort Irati Garcia també va participar en les competicions catalanes a les piscines de Lleida. Garcia va participar en els 50 i 100 metres papallona, i en els 50 metres esquena. En tots casos va passar a la final, tot i que es va quedar a les portes del podi.

Per completar l’actuació del Club Esportiu Berga Resort, entrenats pel Xavi Vallribera, van participar a la prova de relleus 4×100 estils les nedadores Ariadna Segura i Sol Machado.

També cal destacar la presència del nedador de Berga Quim Gonzalvo, que entrena amb el Club Natació Minorisa, i que va participar en les proves de 200 estils, 100 esquena, 50 papallona, 100 i 50 lliures en que va aconseguir passar a la final, acabant en 5a. posició en els 50 lliures.

Berga Resort Natació

Comentaris