Motor

Segona posició per a Franc Serra en la primera prova de la copa del món de Flat Track

Segona posició per a Franc Serra en la primera prova de la copa del món de Flat Track

Franc Serra ha aconseguit una meritòria segona posició en la primera prova de la FIM World Flat Track Cup, que s’ha disputat aquest cap de setmana al circuit Marianska Lazne de la República Txeca. El pilot d’Alonso Racing Team va començar el campionat amb bon peu, protagonitzant un interessant frec a frec amb el seu company d’equip, Francesco Cecchini, que finalment es va endur la victòria.

Serra, de Gironella, va passar directament a la final després d’aconseguir dos primers llocs i dos segons en les mànigues de classificació. A la gran final, Cecchini i Serra van mantenir un gran ritme, alternant-se en les dues primeres posicions al llarg de tota la prova, tot i que l’estat de la pista no permetia treure el màxim potencial dels pilots. Al final, Cecchini es va endur la victòria però Serra promet plantar cara al seu company d’equip durant tota la competició.

Les reaccions

FrancSerraFranc Serra Pilot de motos

“Era la segona vegada que corríem en aquest circuit i aquest cop arribàvem en un nivell més alt que l’altra vegada. En els entrenaments vam poder posar la moto a punt i, així, aconseguir els dos primers llocs i els segons. Vam tenir una final molt bonica amb el Francesco, lluitant per les dues primeres posicions, però el seu ritme era una mica millor i la pista tampoc ens permetia anar tan ràpids com volíem. Per això, estic molt content perquè hem obtingut els resultats pels quals havíem estat treballant”.

FIM World Flat Track Cup Franc Serra

Comentaris