General

Èxit de convocatòria de la Nit de l’Esport 2017, que tanca inscripcions amb 200 confirmats

Èxit de convocatòria de la Nit de l’Esport 2017, que tanca inscripcions amb 200 confirmats

El sopar de la Nit de l’Esport 2017, organitzada per Entre Rivals i Bífidus Produccions, ha tancat aquest dimecres al matí el període d’inscripcions. L’organització ha superat de llarg les expectatives inicials i ha assolit les 200 confirmacions. El sopar serà l’acte previ a l’entrega de premis a les 65 persones i entitats nominades pels seus mèrits esportius en aquesta temporada.

El sopar començarà a les 9 de la nit, a l’Hotel Berga Park de Berga, el proper divendres, 2 de juny. Per aquest motiu i amb l’objectiu que l’entrega no es retardi més del compte, l’organització demana als assistents que siguin puntuals i arribin amb antel·lació a la cita. Acabat el sopar, la sala gran de l’Hotel Berga Park obrirà portes perquè totes aquelles persones que no hagin pogut assistir a l’àpat puguin presenciar l’entrega de premis.

Arribar als 200 assistents ha estat una agradable sorpresa per l’equip d’Entre Rivals. Les previsions inicials eren d’unes 140 persones. Gràcies a tots els que fareu possible que la Nit de l’Esport torni a existir a la comarca. Entre tots, recuperem un acte que reconeix la feina feta per un col·lectiu, els esportistes, que mou milers de persones i enriqueix la comarca cada cap de setmana. Us hi esperem!

Bífidus Produccions Entre Rivals Esport comarcal Nit de l'Esport 2017 Premis

Comentaris