Casserres Masculí, Puig-reig

Derrota en un partit intranscendent (4-2)

Derrota en un partit intranscendent (4-2)
Jugadors del Casserres en un partit anterior. LÍDIA LÓPEZ

El PCImagine Casserres clou el curs amb derrota 4 a 2 a la pista de l’Estel Vallseca, un equip fort que, matemàticament, ja era de Tercera Nacional. Els berguedans van notar la falta d’efectius, doncs a més dels dos porters, només comptaven amb sis jugadors de pista, dos dels quals de l’equip juvenil. Més enllà del resultat, els de Casserres tanquen la primera temporada a Divisió d’Honor amb bones sensacions i la setena posició de catorze.

Els casserrencs van començar forts, segurament conscients que més endavant el cansament apareixeria i no els deixaria jugar com voldrien. Amb aquesta empenta, aviat es van posar per davant al marcador gràcies als gols d’Isaac Cabana al minut 5 i al de Franc Serra al 8. Els visitants però, van anar perdent intensitat amb el pas dels minuts i això va comportar l’empat just abans del descans.

A la represa, els barcelonins havien incorporat a les seves files al seu capità i amb ell, es van fer grans. En aquest punt, els berguedans jugaven a remolc dels locals, que no van desaprofitar la nova situació i van fer dos gols més per endur-se la victòria.

Joan AnidoJoan Anido Jugador del PCImagine Casserres

“Com jo sóc jugador del Juvenil em costa més seguir el ritme dels companys i especialment davant d’un equip tan bo. A més, només érem dos canvis i es feia més feixuc. Però penso que hem jugat molt bé, estic satisfet pel partit que hem fet.”

 

El Puig-reig diu adéu a Segona Catalana

Les dues últimes derrotes de l’equip per 6 a 8 contra el Bellver (Jornada 25) i per 3 a 0 a la pista del Sant Esteve Sesrovires (Jornada 26) envien als berguedans a Tercera Catalana la temporada vinent. Amb una primera volta molt dolenta, els de Puig-reig es van refer per a sortir del descens a l’inici de la segona, però no han pogut mantenir el ritme fins al final i s’ha produït el mal desenllaç. No obstant això, l’equip té clar que l’any vinent lluitarà amb totes les forces per a recuperar la categoria.

Divisió Honor FS Estel Vallseca Joan Anido Segona Catalana FS

Comentaris