Casserres Femení

Demostració de força del Puigfitó Casserres (2-7)

Demostració de força del Puigfitó Casserres (2-7)
Les jugadores celebren un gol en un partit anterior. LÍDIA LÓPEZ

Les jugadores del Puigfitó Casserres reafirmen la seva força amb una nova golejada. Ha estat lluny de casa, a l’Hospitalet de Llobregat, on les berguedanes han sumat tres punts més gràcies a la victòria per 2 a 7 contra l’Alheña. La propera jornada la temporada baixarà el teló i les de Casserres ho faran a la seva pista, amb la visita del Sant Andreu.

La calor, que va marcar tot el decurs del partit, va afectar a unes visitants menys avingudes que es van començar amb menys intensitat. Aquest handicap va comportar una modificació en l’estratègia de canvis que es van passar a fer de forma més constant per no cansar en excés les jugadores. La situació va ser ben aprofitada per les d’Hospitalet, que amb dues jugades gairebé seguides, van marcar dos gols per errors defensius de les visitants. Gemma Baraldés seria l’encarregada de retallar distàncies al minut 10 d’aquest període i, si bé les locals gaudien de major domini, no van saber aprofitar-lo per a anar al descans amb una avantatge més gran.

A la represa, les berguedanes ja s’havien habituat a la temperatura i començaven a jugar amb lleugeresa i estil propi. I amb aquest, el domini va ser clarament per les de Casserres, que van fondre l’equip adversari. Jeni Serralvo, Nerea Gómez i Cèlia Guixé van ser les encarregades de fer els gols, marcant-ne dos cada una d’elles, fins a deixar el marcador final amb el 2 a 7.

Xavi BaraldésXavi Baraldés Delegat del Puigfitó Casserres

“Les jugadores han fet un molt bon partit i han demostrat que saben donar-se suport mutu per treure el millor de totes. La segona part ha estat totalment nostra i ens hem imposat amb contundència a les rivals. Les rotacions cada tres minuts per la calor ens han ajudat al fet que les noies entressin a la pista més actives influint positivament en el joc.”

Alheña Primera Catalana FS Xavi Baraldés

Comentaris