Atletisme

La berguedana Clàudia Sabata es proclama subcampiona d’Espanya promesa de KM Vertical

La berguedana Clàudia Sabata es proclama subcampiona d’Espanya promesa de KM Vertical
Clàudia Sabata, a l'esquerra de la imatge, ocupant la 2a posició del podi. CEDIDA FEDME

L’atleta de Berga Clàudia Sabata ha aconseguit la segona posició en el Campionat d’Espanya de Curses per Muntanya Vertical, celebrat aquest cap de setmana a Arredondo (Cantàbria), en la categoria de promesa (Sub-23). La de la Selecció Catalana ha finalitzat la 6a edició de la prova, organitzada per la Federació Espanyola d’Esports de Muntanya i Escalada (FEDME), amb un temps de 50:49. La dels Mountain Runners del Berguedà s’ha quedat a poc més de 3 minuts de la primera classificada, Fatima de Diego, de la Selecció de Madrid, que ha registrat un temps de 48:03.

La prova constava de l’ascens al pic del Mosquiteru, de 1.213 metres d’altitud. Els més de 250 corredors han realitzat un tram neutralitzat de 3,7 km, i un recorregut cronometrat de 2,7 km de distància, amb un desnivell positiu de 1.010 metres. D’aquesta manera, la duresa de la prova era extrema.

claudiasabataretallClàudia Sabata Atleta de muntanya

“La cursa ha sigut molt dura, molt dreta i amb molta calor! No m’he trobat amb les millors sensacions, ja que fa uns dies que arrossego una petita lesió. Tot i això, estic molt contenta amb el resultat obtingut en la meva primera experiència amb la Selecció Catalana de Curses per Muntanya”. 

arredondo campionat espanya clàudia sabata curses verticals km vertical muntanya vertical

Comentaris