Bàsquet Puig-reig

El CB Puig-reig frega la victòria contra el campió en el darrer partit (95-96)

Un moment del partit contra el Martorell. CEDIDA

Només una cistella va privar al CB Puig-reig d’acabar la temporada de la millor forma possible. Els berguedans van estar a punt d’amargar la festa al CB Martorell, que es jugava el campionat. Al final, partit espectacular amb un definitiu 95 a 96.

L’inici va ser pràcticament immillorable per als locals, que jugaven concentrats i anotant amb facilitat des de l’inici, per aconseguir un 22 a 9 en 6 minuts, per arribar al final del quart 27 a 15, amb un rival tocat. El Martorell, però, entra en el partit en el segon parcial, empatant a 32, però els verds aconsegueixen seguir per davant amb dos triples d’Aleix Tejero. Tot i això, un mal final de quart deixa un empat a 45 al descans.

A la represa, els visitants aconsegueixen escapar-se de 6 punts, però el Puig-reig no renuncia a res i es refà gràcies a un gran Marc Lòpez sota taulers, i amb bon encert de l’equip, per arribar als darrers 10 minuts 69 a 71. El gran encert i la màxima igualtat van anar a més en el darrer període, on van destacar Enric Ballús i Edgar Correia. Els puigreigencs van veure’s per sota altra volta, aquest cop per 8 punts, però un parcial de 13 a 6 els situa només 1 punt per sota a falta de 30 segons. Els visitants van fer un mal atac i, amb 9 segons al marcador, els locals no van tenir sort i el Martorell es va emportar la victòria i el campionat, per 95 a 96.

Els berguedans tanquen la seva primera temporada a Tercera catalana amb gran satisfacció. L’equip ha aconseguit 14 victòries, per 16 derrotes, que el deixen a la 8a plaça de la taula. L’average de l’equip ha sigut de 2.065 punts a favor i 1.976 en contra.