Casserres Masculí, Puig-reig

Final feliç (2-9)

Final feliç (2-9)
Els jugadors celebren el triomf als vestidors. @FSCASSERRES

El PCImagine Casserres repetirà a Divisió d’Honor la propera temporada. Els nois del Casserres, que estan protagonitzant una segona volta per emmarcar, han firmat aquesta jornada la seva permanència a costa del Sant Joan Atlètic, que ha rebut una dura golejada a casa de 2 a 9.

El  partit començava amb uns visitants apagats, que no trobaven el lloc i anaven a remolc dels locals. La pista, que patinava molt, portava una dificultat afegida i complicava més la posada en escena dels berguedans, que rebrien un gol amb només tres minuts de partit. A partir d’aquest, els de Casserres van començar a concentrar-se i van poder adoptar el seu estil de joc i amb aquest, van arribar els gols. El primer en obrir el marcador pels berguedans seria Eloy Carmona, al minut 6. El domini aniria in crescendo  i amb aquest, les ocasions de gol, que no van desaprofitar ni Josep Serralta ni Carmona que col·locaven l’1 a 3 al marcador abans del descans i forçava als de Terrassa a jugar de cinc.

A la segona part es va sentenciar la desfeta local que, totalment enfonsats, anaven sucumbint a la superioritat dels berguedans i trobaven a faltar un porter, amb el qual no havien pogut comptar pel partit. Tot i anar provant de jugar de cinc, res va poder evitar la golejada i, tot i marcar un segon gol, els de Casserres en van fer sis més mitjançant Carmona en dues ocasions més, dos més de Robert Perarnau, un altre de Serralta i rematant amb el darrer, Xavi Sala.

Marc Codina JMarc Codinaugador del PCImagine Casserres

“Tot i el resultat, ha estat un partit dur. Però hem sabut tirar endavant per aconseguir els tres punts que ens asseguraven la salvació abans d’arribar al final de temporada. Em sento molt satisfet amb la segona volta que hem fet perquè, gràcies a aquesta, hem pogut salvar la categoria.”

 

El Puig-reig, necessitat d’un miracle per salvar-se (1-6)

A Segona Catalana, els nois de Puig-reig no poden perdre cap dels dos partits de lliga restants si volen tenir opcions d’optar a la permanència després d’una nova derrota. Tot i començar amb igualtat, un gol en pròpia porta dels berguedans torçava el partit, tot i que pel descans ja haurien tornat a posar les taules. No obstant això, a la represa, l’adversari va ser superior i aviat va tenir la victòria a la butxaca davant d’un locals afectats.

Divisió Honor FS Marc Codina Sant Joan Atlètic Segona Catalana FS

Comentaris