CE Berga

Dos errors defensius condemnen el Berga al camp del Can Rull (2-0)

Dos errors defensius condemnen el Berga al camp del Can Rull (2-0)

El Berga ha perdut al camp del poderós Can Rull per un 2 a 0 que es va dibuixar per culpa de dos errors dels berguedans en zona defensiva. Tots dos equips van protagonitzar un partit igualat fins al minut 70, quan el Berga –ja per darrera en el marcador- va acusar el desgast físic i l’absència de recanvis a la banqueta. El gran detonant del partit, però, va ser la contundència d’uns i altres en les jugades claus de l’enfrontament.

El Berga fa jornades que té la temporada feta. Fa setmanes que sap que està salvat i que no ha de patir per les compensacions, però competeix i planta cara, a diferència del que passa en equips com el Sabadell Nord, que no para d’ensopegar des que té la permanència al sac. Aquesta jornada no ha estat una excepció.

Els berguedans van jugar de tu a tu al Can Rull, que manté vives les opcions d’ascens, en un partit travat i amb poques ocasions de gol. A l’equador de la primera meitat, però, el Can Rull va aprofitar una mala passada entre central i lateral a la banda dreta per recuperar, encara la porteria i avançar-se en el marcador. A banda d’això, poc a dir fins al descans.

A la represa, la tònica ha seguit igual: poques ocasions i joc molt poc vistós. Però al minut 7, una pilota que el Berga no aconsegueix allunyar de l’interior de l’àrea va suposar el 2 a 0. El segon gol va caure com un gerro d’aigua freda sobre el bàndol visitant, que va abaixar els braços i es va limitar a evitar que el marcador s’ampliés durant els minuts que quedaven de partit. Durant aquests minuts, el domini del Can Rull va ser aclaparador i els homes de Joan Prat van veure com el partit moria sense els canvis de refresc que els vallesans van poder aprofitar.

El post-partit: Can Rull 2 Berga 0

pratcastellaJoan Prat Entrenador del Club Esportiu Berga

“Han tingut dos xuts a la primera part i un xut de falta. A partir del 2 a 0 hem abaixat els braços. Ells han pogut fer canvis de refresc i nosaltres no els tenim. La primera part ha estat una de les més fluïdes pel que fa al joc ofensius però no hem estat encertats en l’última passada i ho hem pagat. Ha estat un dia similar al del Sant Quirze, on no vam jugar malament però vam acabar perdent.”

bertransJoan Bertrans Jugador del Club Esportiu Berga

“Tot i estar salvats, vam sortir amb la idea de plantar cara a un rival com el Can Rull, que està lluitant a dalt. En definitiva, vam sortir de la mateixa manera com afrontarem els dos últims partits: forts per acabar la temporada amb dignitat. Va ser una llàstima que quan millor estàvem, vam encaixar el primer. I a la segona part va passar el mateix però el segon gol ens va matar i vam anar a remolc des de llavors. El tema de les lesions és un drama: vam anar al camp del Can Rull amb 12 jugadors del primer equip.”

Segona Catalana

Comentaris