Bàsquet Puig-reig

El Puig-reig cau però dóna guerra tot i estar salvat (63-58)

El Puig-reig cau però dóna guerra tot i estar salvat (63-58)
L'equip en un temps mort d'un partit d'aquesta temporada. CEDIDA

Tot i tenir la permanència assegurada i anar a jugar amb 7 jugadors, el CB Puig-reig no va posar un partit fàcil al Gelida, un rival que es jugava evitar la promoció de descens. El resultat final va ser de 63 a 58.

L’inici va ser favorable als locals, fruit de les seves necessitats, que van marcar un parcial de 15 a 5. Els visitants van reaccionar per posar un 20 a 15 al final del primer quart. En el segon, segueix la mateixa tònica i, tot i jugar força malament i amb poc encert sota cistella, la diferència al descans era només de 7 punts, 37 a 30.

A la represa, el Puig-reig surt més endollat i retalla diferències al marcador, amb un bon partit de Gerard Ureña (15 punts) i Marc Lopez (17 punts) sota els taulers, per arribar als darrers deu minuts amb un ajustat 53 a 48. En l’últim període, les diferències segueixen essent molt petites. La manca de banqueta i algunes decisions arbitrals van impossibilitar que els visitants donessin la volta al marcador, arribant al final 52 a 47.

Després d’aquest partit l’equip baixa a la 8a plaça amb un balanç de 14 victòries i 15 derrotes. L’equip deixar-lo empatat en el darrer partit de la temporada, que serà contra el Martorell B, el primer classificat amb 25 victòries.

Bàsquet basquet puig reig cb puig-reig Puig-reig

Comentaris