CE Berga

El cadet A del Berga es juga l’ascens a Preferent aquest dissabte a casa

El cadet A del Berga es juga l’ascens a Preferent aquest dissabte a casa

El cadet A del Club Esportiu Berga es juga l’ascens a Preferent aquest dissabte. Els nois que dirigeix Quim Escalé depenen d’ells mateixos per ser campions en els tres partits que queden per acabar la temporada. El partit d’aquesta setmana és especialment important: juguen contra el Terrassa, o, el que és el mateix, s’enfronten primer contra segon.

Els berguedans són ara mateix segons, tot i que estan pendents que la Federació els atorgui dos punts per una impugnació que van fer en un partit d’aquesta temporada. Si recuperessin aquests dos punts, Berga i Terrassa quedarien empatats a punts al capdavant de la classificació, amb 66 punts. Segons ha pogut saber Entre Rivals, no hi hauria d’haver cap problema perquè el Berga sumés aquests dos punts, ja que l’altre equip afectat ja ha reconegut que va fer les coses malament.

Per tant, tenint en compte que el resultat del Terrassa-Berga de la primera volta va ser d’empat a 1, una victòria del Berga aquest cap de setmana propiciaria el gol average a favor i, per tant, deixaria els berguedans a només tres punts del campionat matemàtic, a falta de dues jornades. El calendari del Berga, però, és molt més assequible que el del Terrassa: els berguedans s’enfronten als dos cuers de la categoria, el San Lorenzo i el San Feliu de Codines, mentre que els egarencs s’ho jugaran tot contra Santpedor, tercer i amb opcions de pujar, i el Natació Terrassa, cinquè classificat.

En vista de l’escenari, el club està disposat a omplir el camp i ha començat a anunciar el partit a les xarxes socials. L’enfrontament és dissabte, 13 de maig, a 2/4 de 4 de la tarda (15.30h) al municipal de Berga. El rival, però, també ha mobilitzat els seus i ja ha anunciat que pujarà amb cinc autocars a la capital del Berguedà.

El cadet A del Berga és entrenat per Quim Escalé i Sergi Ruiz i compta amb Xavier Cano com a encarregat del material. Els integrants de la plantilla són Fèlix Xavier Anglès, Joel Pons, Sergi Carol, Guillem Corominas, Marc Pons Navarro, Marc Pons Guixé, Saúl Barroso, Joan Fígols, Pere Tor, David Aguilar, Pol Santalla, Hamza El Allaoui, Sergi Torné, Jordi Aguilar, Alex Borja, Carlos hernandez
Martí Vilalta, Xavi Casas i Chhaturam Montalban ‘Xatu’.

Ascens CE Berga cadet Preferent

Comentaris