Ciclisme

Xavi Caballol finalitza amb èxit la Titan Desert

Xavi Caballol finalitza amb èxit la Titan Desert
Xavi Caballol, a l'esquerra, amb el seu company Marc Isern, al centre, al finalitzar la competició. FACEBOOK COFIDIS LIKES CICLISMO

El berguedà Xavi Caballol ha finalitzat aquesta tarda la Titan Desert, la cursa de bicicletes de muntanya disputada des del passat diumenge fins avui divendres al Sàhara.  L’esportista es va quedar sense una cama per un accident a finals del 2007, i des d’aleshores no ha deixat d’anar en bici, tant de carretera, com BTT o pista. Avui ha vist com el seu somni acabava feliçment, podent finalitzar la darrera etapa de la prova.

Caballol ha aconseguit finalitzar les 6 etapes sense grans problemes. En acabar la d’ahir dijous, el berguedà es mostrava especialment satisfet, ja que la ruta, amb poques dunes, era favorable per ell i va poder anar a “bon ritme”, segons va explicar en un vídeo al facebook del patrocinador.

La Titan Desert és una prova d’extrema duresa, fruit tant del llarg quilometratge com de la calor i el vent del desert, que se sumen a les dificultats per seguir la ruta marcada per arribar a meta. Per tot això, molts la consideren el Paris Dakar de les bicicletes de muntanya.

Vídeo de Xavi Caballol reemprenent la marxa en la darrera etapa

Foto i vídeo: Cofidis Likes Ciclismo

titan desert xavi caballol xavier caballol

Comentaris