UE Avià

El miracle s’allunya (2-2)

El miracle s’allunya (2-2)
Miki Poveda en un u contra u davant el porter del Mollet, a la primera meitat. CF MOLLET UE

Mala jornada per la Unió Esportiva Avià. El conjunt dirigit per Xavi Díaz no ha estat capaç de guanyar en el penúltim partit de lliga a casa, aquest dissabte, contra el Mollet. Els avianesos van empatar a dos en un partit que van dominar de cap a peus però que es va tornar a girar en contra per decisions arbitrals polèmiques.

L’enfrontament va començar de la millor manera possible per als interessos locals. Al minut 2 i després d’una jugada brillant de Miki Poveda, Antoni va fer el primer. L’Avià tenia la pilota i arribava, i aquest panorama es mantindria fins el descans. Ara bé, tot i les múltiples arribades a l’àrea rival, els avianesos van ser incapaços d’ampliar l’avantatge en el marcador. Al descans, 1 a 0.

A la represa, però, l’escenari va canviar radicalment en un vist i no vist. Tot i que l’Avià va seguir dominant, el Mollet va capgirar el marcador en dues jugades de pilota aturada en dos minuts. En la primera, aprofitant un refús del porter Solanich; i en la segona, en una jugada desafortunada on Solanich torna a refusar amb la mala sort que la pilota pica a l’esquena d’un company, i suposa un gol en pròpia porteria.

A partir d’aquest moment, la impotència de ser superior i anar per darrere en el marcador van contagiar de nervis el bàndol avianés. Van ser cinc minuts de desgavell que, a més, van suposar l’expulsió polèmica del capità, Marc Guijarro “Gigi”. Però tot i jugar amb 10 jugadors, l’Avià va recuperar el control del partit i no va parar d’atacar fins que va aconseguir restablir l’empat. Va ser al minut 80 en un penal sobre Max Morell que el propi davanter s’encarregaria de transformar.

En els darrers 10 minuts de partit, l’Avià, conscient que només li valia la victòria, va fer una sèrie de canvis ofensius per buscar el gol. De fet, en va tenir un parell. La més clara, de Lianes. Però no hi va sort i l’empat a 2 va ser definitiu.

El post-partit: Avià 2 Mollet 2

xavi-diaz-rodonaXavi Díaz Entrenador de la Unió Esportiva Avià

“L’empat no pot ser bo. Queden 9 punts en joc i seguim a la mateixa distància (a 5) de la salvació. És molt complicat. L’expulsió de Gigi només la veu l’àrbitre i ens condiciona la resta del partit. A més hem de tenir en compte que els tres partits que queden són molt difícils: anem al camp del líder, ens ve el Manresa a casa i es un derbi, i anem al camp d’un Ripollet que s’ho està jugant tot”.

max-morellMax Morell Jugador de la Unió Esportiva Avià

“Jo crec que vam jugar molt bé però per errors arbitrals no vam aconseguir els resultats que esperàvem. El primer gol ve d’una falta que s’inventa l’àrbitre. A partir de llavors, com tot l’any: una mala sort que ja no ens sorprèn perquè és el que hem tingut tota la temporada. La salvació està complicada però fins que hi hagi opcions hem de seguir plantant cara. La setmana que ve anem al camp del líder però ho encarem com un partit més. Crec que el partit contra l’Horta a casa va ser un dels millors de la temporada i esperem que el bon joc d’aquell dia es repeteixi la setmana que ve.”

CF Mollet UE Max Morell Primera Catalana Xavi Díaz

Comentaris