Muntanya

Vanesa Chirveches, bronze al campionat d’Europa de curses de muntanya veterà W35

Vanesa Chirveches, bronze al campionat d’Europa de curses de muntanya veterà W35

La berguedana Vanesa Chirveches (JAB Berga) ha aconseguit aquest cap de setmana la medalla de bronze al campionat d’Europa de curses de muntanya veterà W35, disputat diumenge al matí a MonteScatano (Montcada i Reixac). També en clau berguedana, Lídia Pons va ser novena i, com Chirveches, representava la selecció espanyola d’atletisme.

La guanyadora de la prova ha estat l’atleta de Vic Laia Andreu, mentre que la medalla de plata ha estat per la polonesa Edyta Lewandowska.

Amb aquest gran resultat, Vanesa Chirveches tanca una temporada d’hivern plena d’èxits i entra de ple a les curses de muntanya. Pel que fa a Lídia Pons, la novena posició confirma la seva gran evolució aquesta temporada. Totes dues ja van representar el JAB en el campionat d’Espanya de cros per clubs.

vanesa-chirvechesVanesa Chirveches Medalla de bronze al campionat d’Europa

“L’any passat ja havíem competit en aquest mateix circuit, però en els campionats d’Espanya. Aleshores ja vaig fer tercera però per res m’esperava puja el podi en els campionats d’Europa. Em vaig sentir molt bé i vaig anar de menys a més. M’agrada la muntanya i hi practico sovint, i això ho vaig notar en positiu a la cursa de diumenge. Hi havia altres participants que estaven més encarades a l’asfalt i ho van passar pitjor. Ara em fico de cap a la muntanya: primer la cursa de Bombers amb Causa a Cercs, després el Corre pel cor de la Fageda i finalment la Berga Trail. M’he de començar a preparar perquè tinc un objectiu molt clar: fer la Marató de l’Ultra Pirineu 2017.”

WhatsApp Image 2017-04-30 at 19.54.33 (1)

Curses de muntanya Lídia Pons Vanesa Chirveches

Comentaris