Bàsquet Puig-reig

Inexplicable desfeta del CB Puig-reig (69-56)

Inexplicable desfeta del CB Puig-reig (69-56)
El partit a la pista del Solsona. CEDIDA

El CB Puig-reig ha caigut clarament aquest cap de setmana, en la visita a la pista del Solsona, per 69 a 56. La diferència a la taula entre els equips és mínima, i no s’esperava que la desfeta fos tan clara.

L’inici de partit va ser dolent per als berguedans. Els locals van sortir forts en defensa, cosa que ajudava que poguessin generar moltes ocasions i cistelles fàcils. La passivitat defensiva dels visitants sentenciava el partit, que arribava 23 a 9 al final del primer parcial. Els puigreigencs intenten reaccionar i posen el 33 a 24 al descans. A la represa, la igualtat domina el partit i, quan el Puig-reig s’acostava al marcador, les males decisions arbitrals impedien cap intent de remuntada. Al final del tercer parcial el resultat era de 55 a 42, i al final del partit de 69 a 56.

Amb el resultat, l’equip segueix còmode a la 7a plaça, ara empatat amb el Solsona, amb 13 victòries. A la setmana vinent, l’equip buscarà sumar contra un equip de la part baixa, el Vilabàsquet V, que és 14è amb 7 victòries, en un triple empat en les darreres tres posicions de la taula.

Bàsquet basquet puig reig cb puig-reig Puig-reig

Comentaris