CE Berga

El Berga acusa les baixes i encaixa una golejada en un partit per oblidar (1-4)

El Berga acusa les baixes i encaixa una golejada en un partit per oblidar (1-4)
Sergi Ruiz, autor del gol contra el Matadepera, es lamenta d'una ocasió fallada al camp del Gironella. ALEIX CAMPRUBÍ

El partit més fluix de la temporada. El Club Esportiu Berga ha encaixat aquest cap de setmana una de les derrotes més doloroses de l’any, a casa, contra el Matadepera, per un contundent 1 a 4. Els berguedans eren, fins aquest diumenge, la bèstia negra dels vallesans, que també jugaven a Tercera la temporada passada però no van ser capaços de guanyar els homes de Joan Prat en cap partit. Les ganes i la fe del Matadepera per trencar aquesta tendència van ser massa per un Berga que va acusar més que mai les nombroses baixes que arrossegava.

El partit va comença de la pitjor manera possible pels locals. Els vallesans van ser superiors en intensitat des del minut 1 i dos errors greus en defensa del Berga van fer pujar el 0 a 2 en el marcador abans del minut 20. Era un dels pitjors escenaris que ha hagut d’afrontar l’equip en tota la temporada. Per la seva banda, el Matadepera, sòlid en defensa i dur al xoc, es va mantenir molt còmode sobre el terreny de joc fins que l’àrbitre va senyalar el final de la primera meitat. El Berga creava poc perill i era incapaç de fer el gol que l’hagués posat dins novament.

A l’inici de la segona meitat va passar el pitjor que podia passar. Els visitants van fer el tercer a la sortida d’un córner que acaba dins i deixa glaçat el municipal. El Berga no tenia el dia. Restava tota una part i donava la impressió que el partit se li faria llarg al Berga. Però no. Els locals van aguantar l’envestida i al minut 60 van poder retallar distàncies. Una pilota a l’espai per a Sergi Ruiz va servir perquè el davanter provoqués un penal que acabaria transformant ell mateix. Era l’1 a 3 i deixava entreveure que encara hi havia alguna esperança.

Arran del gol, el Berga va jugar els millors minuts del partit però el segon no arribaria mai. A les acaballes del partit i novament en un córner, el Matadepera va certificar la victòria en un camp, el municipal de Berga, on només hi havien guanyat tres equips: les Franqueses i la Torreta -a l’inici de lliga- i el Cardedeu.

El post-partit: Berga 1 Matadepera 4

pratcastellaJoan Prat Entrenador del Club Esportiu Berga

“És el partit més fluix de la lliga. Tot i tenir baixes, crec que podíem haver-ho fet millor. Hem tingut moltes adversitat durant la lliga, sobretot en quant a lesions. Ara en seguim tenint però en el conjunt de la temporada la plantilla ho ha sabut resoldre amb molt bona nota. Ara, però, hem de ser capaços de gaudir del que queda de temporada, tot i anar amb una plantilla tan justa. És difícil gaudir quan tens tantes baixes, però queden 5 partits i són molts. El cert és que és una sort estar en la situació que estem a hores d’ara perquè, en principi, no hem de patir. La plantilla ho ha fet molt bé, però hem d’acabar la lliga amb dignitat.”

roger-verdaguerRoger Verdaguer Jugador del Club Esportiu Berga

“Sabíem que seria un partit molt complicat. Vam sortir bastant adormits, sense gaire intensitat. Crec que vam plantar cara però els errors individuals ens van condicionar molt durant tot el partit. Tampoc penso que ens creessin tantes ocasions com per pensar que no vam estar dins el partit en cap moment. Ara toca passar pàgina i centrar-nos en el que queda per acabar el màxim amunt possible. Estem fent una bona temporada però cal rematar-ho. El tema de les baixes ens està fent mal perquè són jugadors importants i cada setmana en tenim moltes, però ho hem de superar.”

Joan Prat Matadepera Roger Verdaguer Segona Catalana

Comentaris