Casserres Femení

El partit no s’acaba fins que sona la botzina (4-4)

El partit no s’acaba fins que sona la botzina (4-4)
Nerea Gómez instants abans de marcar gol

Les noies del Puigfitó Casseres han desaprofitat aquesta jornada una bona oportunitat de firmar una nova victòria. Han rebut a casa a l’AECS l’Hospitalet B, un equip proper a la classificació i que es va presentar amb les jugadores justes per afrontar el partit, sense cap canvi. Tot i haver dominat durant 35 minuts, l’empat 4 a 4 va arribar en els darrers cinc minuts.

El partit començava de forma tranquil·la, amb poques ocasions però molt moviment de la pilota. Les de Casserres dominaven i amb tan sol cinc minuts disputats, ja es van avançar al marcador mitjançant Jeni Serralvo. La dinàmica es va mantenir al llarg de la primera meitat: les locals dominaven i creaven més ocasions que les visitants, que anaven a remolc i aprofitaven algunes pèrdues per fer contraatacs ràpids que aturava bé la portera berguedana, Aran Rodríguez. El joc arribaria al descans amb aquest curt avantatge per les casserrenques que podrien beneficiar-se del cansament proper de les seves rivals per a sentenciar el partit.

La segona meitat es va iniciar sense sorpreses i semblant al inici de la primera. Domini de les berguedanes que Cristina Rial traduïa en el segon gol local amb pocs minuts disputats i un joc que es tornava a calmar. Amb mig període ja disputat i encarant la recta final,  Nerea Gómez feia un gran gol que semblava sentenciar el partit. Però lluny d’això, el partit just començava a agafar vida. Les visitants responien ràpidament fent el seu primer gol, si bé al moment Gemma Baraldés tornaria a manifestar el millor estat del conjunt berguedà col·locant el 4 a 1 a cinc minuts pel desenllaç. Va ser aleshores quan les del Casserres es van desconnectar i es van produir un seguit d’accions devastadores per les locals. Les visitants marcaven el segon gol i Gómez feia en pròpia porta el tercer. Amb tan sols un minut i mig per acabar, les de l’Hospitalet empataven el partit a la vegada que els seus esbufecs eren l’únic que es podia sentir al pavelló. Serralvo va intentar aconseguir la victòria amb dos xuts, però el marcador ja no es va moure i cada equip es va fer amb un punt.

 

NereaNerea Gómez Jugadora del Puigfitó Casserres
Hem desaprofitat l’ocasió d’emportar-nos els tres punts avui. Teníem el partit guanyat i elles estaven molt cansades, però el futbol és així. Nosaltres hem de continuar endavant, ja que sembla que el nostre objectiu inicial de mantenir-nos a Primera s’està complint, així que estem contentes.

AECS Hospitalet B Nerea Gómez Primera Catalana FS

Comentaris