UE Avià

No estan morts (1-0)

No estan morts (1-0)
Els jugadors de l'Avià celebren un gol en el partit de fa unes setmanes contra el San Juan. ALEIX CAMPRUBÍ

Tres punts d’esperança. La Unió Esportiva Avià s’ha imposat in extremis al Llagostera B en un partit travat que s’ha decidit amb un únic gol en temps afegit. Una rematada de Sergi Vilalta a  la sortida d’una falta lateral al minut 94 ha fet possible que els tres punts es quedessin a casa. Amb la victòria d’aquest cap de setmana, l’Avià encadena dos triomfs consecutius que permeten al conjunt dirigit per Xavi Díaz seguir somiant en la salvació.

L’Avià ha jugat bastant còmode durant tot el partit. Amb tres centrals, l’equip replegat i amb ràpides transicions en atac, el avianesos han impedit que el Llagostera s’aproximés a la seva porteria en cap ocasió a la primera meitat. En canvi, els locals estaven molt ben posicionats al terreny de joc, recuperaven la pilota amb facilitat en zona de mitjos i creaven perill amb ràpides sortides que han propiciat fins a tres ocasions de gol clares. El gol, però, no ha arribat.

A la represa, el Llagostera ha premut l’accelerador i els primers minuts de la segona meitat han estat, sens dubte, els seus millors en quan a joc. Ara bé, eren incapaços de generar perill. L’Avià, per la seva banda, ha seguit molt ben posicionat i ni tan sols les expulsions de Torres i Pol Pintó han fet girar la truita. Els avianesos han hagut d’afrontar l’últim quart d’hora de partit amb 9 jugadors i, tot i això, han estat capaços d’aconseguir el gol de la victòria, amb el temps pràcticament complert. I no només això, sinó que també ha evitat que el Llagostera s’aproximés al gol.

El post-partit: Avià 1 Llagostera 0

xavi-diaz-rodonaXavi Díaz Entrenador de la Unió Esportiva Avià

“Estem enormement satisfets amb el treball de l’equip, seguim pensant partit a partit i no ens marquem cap objectiu perquè seria absurd. Penso que posar pressió als jugadors no és bo i l´única manera d’acabar la temporada amb bon peu és pensant en el proper partit i punt. Avui, ens hem imposat a un gran equip a base de treball i hem estat capaços de sobreposar-nos a una nova polèmica actuació arbitral.“

SERGI-VILALTASergi Vilalta Jugador de la Unió Esportiva Avià

 “Fa dues setmanes no crèiem en la salvació i ara, sí. L’equip ha recuperat la il·lusió i ens veiem capaços de sortir-nos-en. Avui hem sortit molt forts i penso que hem jugat un gran partit. Hem recuperat la confiança i això fa que els punts que necessitem també arribin. El missatge que ens dóna el cos tècnic és que no ens hem de posar pressió i això ens va bé per sortir al camp més relaxats. És la línia a seguir.”

Primera Catalana Sergi Vilalta Xavi Díaz

Comentaris