Atletisme

Més d’un centenar de nens i nenes disputaran la Cursa del Drac a Berga per Sant Jordi

Més d’un centenar de nens i nenes disputaran la Cursa del Drac a Berga per Sant Jordi
Alguns dels participants de les curses infantils dels 5 i 10km urbans de Berga, també organitzada pel JAB. ANNA ALERT

Més d’un centenar de nens i nenes de fins a 15 anys disputaran demà, dia 23 d’abril, a Berga, la Cursa del Drac, coincidint amb la celebració de la diada de Sant Jordi arreu del país. Es tracta d’una cursa que es desenvoluparà per un circuit urbà dissenyat a l’interior de Berga i, més concretament, al barri de la Font del Ros. Segons han explicat membres de l’organització a l’EntreRivals.cat, ja s’han superat les 100 inscripcions i es tancaran en 120.

El JAB, impulsor de la prova, prepara quatre curses infantils amb diferent recorregut en funció de l’edat dels participants. D’entrada, hi haurà la cursa gran, pensada pels atletes nascuts entre l’any 2002 i el 2005. Hauran de fer 1.950 metres en una prova que començarà a les 10 del matí.

Un cop els grans hagin acabat, serà el torn dels corredors nascuts entre el 2006 i el 2008, que hauran de fer 1.150 metres. Seguidament, es disputarà la cursa dels nascuts entre el 2009 i el 2012, que faran 350 metres. I finalment, hi haurà la Baby Drac, la competició dels nascuts entre el 2013 i el 2017, que faran 150 metres.

Pel que fa als premis, es donaran als tres primers classificats de cadascuna de les 8 categories, tenint en compte les proves femenines i les masculines. A banda dels trofeus pels guanyadors, els premis seran diferents materials esportius, com ara bambes, pantalons especials, bosses, etc. També s’obsequiarà amb una samarreta tècnica a tots els participants, independentment del seu resultat.

En paral·lel a les curses, el JAB instal·larà inflables a la Font del Ros, gratuïts per a tots els participants. També hi haurà coca i xocolata desfeta per a tots els corredors, un concurs de dibuix infantil i una parada on es vendran roses, ja que la ciutat estarà immersa en la diada de Sant Jordi.

 

Cursa del Drac JAB Berga

Comentaris