Motor

Gerard Casanova tercer al Trofeu Català Quadresistència a Almenar

Gerard Casanova tercer al Trofeu Català Quadresistència a Almenar

Aquest diumenge s’ha disputat la segona cursa de la temporada de la Copa Catalana de Quadresistència al Circuit lleidatà d’Almenar. La prova organitzada pel Club Esportiu Circuit El Terré d’Almenar, ha congregat els millors pilots de l’especialitat de les quatre rodes, amb una participació total de 24 quads.

En la categoria Q2, compartint graella amb els pilots de Q1, hi ha participat pilot de Guardiola del Berguedà, Gerard Casanova. Casanova va dominar la primera màniga de la jornada fins que a l’última volta es va veure sobrepassat per Mario Gajon.

Ja a la segona màniga, en canvi, el pilot del Motoclub Foc i Fuego va acabar en tercera posició tot i haver perdut la palanca de canvi, fet que el va obligar a finalitzar la carrera amb la tercera marxa posada. En la suma de les dues carreres, Casanova va pujar al tercer graó del podi en la segona carrera del català de Quads.

La propera cursa de la Copa Catalana de Quadresistència se celebrarà a Quart el pròxim 7 de maig.

Campionat català de quad resistència Gerard Casanova Quads

Comentaris