Bàsquet Puig-reig

El Puig-reig torna a mostrar el seu nivell i confirma un final de temporada plàcid (94-77)

El Puig-reig torna a mostrar el seu nivell i confirma un final de temporada plàcid (94-77)
Imatge del partit del cap de setmana. CEDIDA CB PUIG-REIG

El CB Puig-reig segueix amb la seva bona temporada i aconsegueix posar-se la salvació a la butxaca, en un partit d’alta anotació. El rival va ser el Navarcles i la victòria va ser per 94 a 77.

L’inici del partit va estar marcat per una forta defensa del conjunt visitant, que després generava transicions ofensives amb molta rapidesa que els berguedans no arribaven a defensar, cedint així punts fàcils. L’equip no abaixa els braços i Enric Ballús i Gerard Ureña començaren a generar joc i posen a l’equip 2 punts per davant al final del quart, 20 a 18. El segon segueix per la mateixa línia, però s’hi suma un alt percentatge d’encert, arribant així empatats a 45 al descans.

A la represa els verds segueixen pel mateix camí, mentre el Navarcles comença a nota el ritme i l’agressivitat dels locals, i es comença a desinflar. Marc López ajudava a generar lloc, obrint espais des del joc interior, facilitant així cistelles dels exteriors des de fora del perímetre, els quals anotaren 2 triples per cap, acabant 67 a 59 aquest parcial. En el darrer temps, els visitants intenten reenganxar-se a la lluita, però un bon parcial a l’inici amplia l’avantatge pels locals agafant una renta de 18 punts que aguanten fins al final del partit, amb el definitiu 94 a 77.

Amb la victòria l’equip segueix amb l’objectiu de mantenir un bon balanç, que ara és de 13 victòries i 13 derrotes, cosa que deixa al Puig-reig a la 7a plaça. A la jornada vinent, visita al camp del Solsona, 9è classificat amb 12 victòries.

Bàsquet basquet puig reig cb puig-reig Puig-reig

Comentaris