Casserres Femení

Un Sants combatiu tomba al Casserres (2-0)

Un Sants combatiu tomba al Casserres (2-0)
Jugadores del Casserres en un partit anterior. LÍDIA LÓPEZ

Les noies del Puigfitó Casserres han perdut aquesta jornada a la pista del Sants per 2 a 0, en un partit poc amable per part de les locals. Les berguedanes no s’han pogut tornar, doncs, de la derrota que ja van patir al partit de la primera volta a casa.

El partit va ser molt intens i molt igualat. Cap dels dos equips cedia i les ocasions es van anar produint per ambdós conjunts, si bé la pilota no va voler entrar i la igualtat es va mantenir també al marcador, que no es va obrir al llarg de la primera meitat.

A la represa, la tònica era la mateixa. Barcelonines i berguedanes feien un bon joc i es repartien ocasions i possessió. A cinc minuts pel final, les del Sants van obrir el marcador amb el primer gol del partit. Va ser precisament aquest gol el que va marcar la diferència. Les locals van obtenir un extra de confiança i, tot i que les visitants no van abaixar els braços, ja tenien el joc de cara i van poder sentenciar el partit amb un segon gol.
Queralt MatamalaQueralt Matamala Jugadora del Puigfitó Casserres
“Va ser un partit molt lluitat. Penso que vam fer un bon joc però tant la defensa com la portera rival van estar molt encertades. Segurament, si haguéssim marcat abans que elles, ens hauríem pogut endur la victòria.”

Màgic Sants Primera Catalana FS Queralt Matamala

Comentaris