Motor

Franc Serra inicia temporada amb una tercera posició a València

Franc Serra inicia temporada amb una tercera posició a València

Aquest cap de setmana ha començat la RFME Copa de España de Flat Track al circuit valencià de Ricardo Tormo, on el pilot de Gironella, Franc Serra arribava amb moltes ganes desprès de la seva experiència al American Flat Track.

Així doncs, dissabte va arrancar temprada del Campionat nacional de l’especialitat americana de Flat Track. La jornada va començar amb els respectius entrenaments lliures i cronometrats. Serra, actual subcampió de la competició, va tenir un bon ritme durant les dues mànigues classificatòries a les quals va finalitzar segon. Ja a la carrera, el seu màxim rival, Ferran Cardús va dominar la gran final de principi a final. Per la seva banda, Serra va haver de lluitar de valent per a poder optar a la segona posició mantenint una gran lluita amb Gerard Bailó. Finalment però, el pilot de l’equip Honda ART es va haver de conformar amb una tercera posició.

La següent carrera de la RFME Copa de España de Flat Track serà els dies 27 i 28 de maig al Rancho Canudas, Casserres.

franc-serraFranc Serra #18 pilot Honda ART

 “Ja coneixíem el circuit i sabíem que seria complicat per la climatologia, tot i així em vaig sentir molt bé durant els entrenaments. Ens ha faltat una mica més d’hores de treball amb el nou material i ens ha faltat una mica més de ritme, però m’he sentit molt còmode i m’ho he passat molt bé. Estem contents per aquesta tercera posició però ara toca treballar dur per poder pujar a les posicions de davant”.

Foto: Honda ART

Copa d'Espanya de Flat Track Flat Track Franc Serra Sala Honda ART RFME Copa España Flat Track

Comentaris