Handbol

L’Handbol Berga fa mèrits per descendir (23-35)

L’Handbol Berga fa mèrits per descendir (23-35)
Gerard Remolà s'enfronta a un 1 contra 1. ALEIX CAMPRUBÍ

Només queden dos partits i l’Handbol Berga ha d’aconseguir punts si vol evitar baixar de categoria. L’equip esperava fer els punts necessaris abans, però la realitat és que l’equip està en zona de descens perquè ha deixat la feina per al final. Aquest cap de setmana, el conjunt va caure clarament davant de HC Vallag, per 23 a 35.

La primera meitat va ser la que va marcar les diferències. El Berga donava moltes facilitats defensives al rival, i enpep1 atac busca fer jugades en llarg i també tirar alguns contracops, però a mig gas. El rival agafa un avantatge important des de l’inici, accentuat per les aturades del porter rival, que esperonen a l’equip i deixen tocat al conjunt local. Els berguedans tornen a provar la mixta amb un jugador clau dels rivals, però no dóna cap resultat. Els canvis sembla que aporten una millora a l’equip, que s’acosta a 5 gols, anotant després de bones defenses, però els visitants tiren diversos contracops que posen un +11 a favor seu, amb el qual s’arriba 10 a 21 al descans.

A la represa el Vallag ja no segueix buscant ampliar la diferència, sinó que es dedica a administrar la renda sera3jugant més llarg, mentre que el Berga prova coses per maquillar el resultat. El partit s’escalfa a mesura que avancen els minuts, fins que a l’equador el rival pateix dues exclusions consecutives, que no aprofiten els locals i la diferència no baixa, tot i tenir 2 jugadors més a pista. L’equip intenta al final una defensa més avançada i oberta, que ajuda a recuperar algunes pilotes i tirar contracops, però els gols es resisteixen. Com a nota curiosa, l’equip va tenir 3 porters en aquesta meitat: Gerard Remolà va haver de ser substituït, a causa d’una lesió, per un jugador de pista, Ramon Caballé. Al cap d’uns minuts, aquest va rebre una exclusió que va obligar a Joan Fauch, un altre jugador, a posar-se sota pals. Amb aquest panorama, els minuts passen lents per al Berga fins al definitiu 23 a 35.

viladric1

Els berguedans segueixen en zona de descens, a la 13a plaça, empatats ara amb dos equips, el CH Sant Llorenç – Sant Feliu de Llobrega B, que és 11è, i el Cerdanyola B, que és 12è. Per tant, el gol average faria descendir al Berga i al Cerdanyola, mentre que el Sant Llorenç – Sant Feliu se salvaria. Precisament, després de Setmana Santa, Berga i Cerdanyola es jugaran el descens en un partit que promet. En la darrera jornada, l’equip que es rebrà a Berga serà el Montgrí, 8è classificat amb 23 punts.

pepfornellJosep Fornell Jugador Handbol Berga

“Al principi generàvem espais però les pilotes no entraven. El rival ha agafat un avantatge molt gran i no hem donat la cara. No hem plantejat un partit a la nostra manera i no hem ficat pit i collons. Per això ens han guanyat. El porter influeix, però si te’n para una, la següent l’has de ficar”.

agus

El cadet jugarà la fase final

Tot i el mal final de temporada, l’equip Cadet jugarà la darrera fase de competició. L’equip hi ha pogut accedit, ja que ha sigut el millor 4t classificat.

Aquesta fase també la disputen els tres millors equips dels 4 grups de la segona lliga de cadets, que es repartiran en 4 grups de 4 equips. Els guanyadors de cada un d’aquests són els que es classifiquen per a la final a quatre.

Fotos: ALEIX CAMPRUBÍ.

Berga Handbol handbol berga josep fornell quico sanz

Comentaris