Bàsquet Berga

Cada cop fa més pujada (64-71)

Cada cop fa més pujada (64-71)
Bernat Martí tirant a cistella. ALEIX CAMPRUBÍ

tinto1La pujada cada cop és més accentuada per al Beep Berga, que no aconsegueix sumar a casa i cada vegada té menys partits per sumar les victòries necessàries. Aquest cap de setmana, el Club Bàsquet Ripollet és l’equip que s’emporta la victòria de Berga, per 64 a 71.

A l’inici del partit semblava que el Berga no era conscient del què s’hi jugava. L’equip estava tou en defensa, ficant triples, cistelles fàcils, sense lluitar els rebots… D’aquesta manera, es registra un parcial de 12 a 27, que parla per si sol. En el segon quart, el Ripollet segueix controlant el partit. A partir de la meitat del parcial, el Beep es posa les piles, sobretot en defensa, creant problemes que el rival no sabia resoldre. Gràcies a l’avantatge del primer quart, el partit arriba al descans 30 a 41.

ribera1El Berga retalla diferències a l’inici de la segona meitat, ficant-se a 7 punts, però després d’uns estira i arronsa s’afronta el darrer temps amb -9, 47 a 56. En el quart quart, l’equip aconsegueix fer uns grans minuts, canviant totalment la seva imatge, recuperant gràcies a una molt bona pressió i aconseguint anotar al contracop o trobant bons llançaments. D’aquesta manera, els berguedans s’apropen molt al marcador, però el Ripollet sempre acaba trobant la manera d’aguantar per davant. En els darrers minuts, però, el Berga encaixa algunes cistelles desafortunades que, sumades a decisions arbitrals i faltes tècniques rigoroses, acaben matant el partit amb el definitiu 64 a 71.

En aquest partit han destacat dos jugadors per part local. D’una banda, Oriol Tintó, que ha anotat 23 punts, i d’altra banda Bernat Martí, que n’ha fet 18.

La derrota segueix deixant al Berga enfonsat a la cua de la taula, a la 16 posició, amb 7 victòries, a 2 dels equips que marquen el descens directe, que tenen 9 victòries i se situen en un empat entre 6 equips entre els llocs 10 i 15. A la jornada vinent tocarà sumar a la pista del Mollet B, tot i ser el 3r classificat amb 17 victòries.

aribitre

hugretallHug Tuyet Segon entrenador del Beep Berga i president del club

“El primer i el quart parcial són dos mons diferents. És una llàstima que tinguem aquests alts i baixos i no sortim a guanyar des del minut 1, perquè el final hauria sigut molt diferents. La gent i els jugadors han vist que no s’estava jugant bé, i l’equip hi ha acabat ficant collons. També hi ha hagut un canvi en la defensa, cosa que ha ajudat i la gent també s’ha motivat, fa pujar els ànims. Pel que fa als àrbitres, han xiulat diverses tècniques, que potser ens les mereixíem, però hi ha hagut una falta de criteri total en xiular algunes faltes, a més d’unes passes descomunals al final. Per això ha vingut la tècnica a la banqueta. La diferència no reflecteix el final de partit que hem fet”.

bernatretallBernat Martí Jugador Beep Berga

“L’inici ha sigut fatídic, sentíem vergonya, perquè ningú suava. Ha marcat tot el partit. A mig segon quart hem començat a jugar. Els àrbitres s’han carregat el partit quan estàvem dins. Aquests partits s’han de guanyar, no podem tornar a perdre a casa. El meu inici ha sigut fluix, però he anat a més. Estic content, m’han sortit les coses i he ficat un triple després de molt temps”.

banquetaFOTOS: Aleix Camprubí

ae basquet berga beep beep berga Berga bernat martí Hug Tuyet oriol tinto

Comentaris