Casserres Masculí, Puig-reig

El Casserres domina però perdona (1-2)

El Casserres domina però perdona (1-2)
Celebració del primer gol del Rosario Central. LÍDIA LÓPEZ

El PCImagine Casserres ha perdut aquesta jornada a casa contra el Rosario Central de Catalunya, un dels equips forts del grup i que opta a l’ascens. Els berguedans han fet seu el joc des del primer moment i l’han liderat constantment, però no han pogut plasmar aquest domini en forma de gols, fet que ha decantat la balança a favor dels visitants, molt efectius en les seves arribades.

El partit començava amb molta intensitat, doncs els dos conjunts necessiten els punts amb objectius diferent: els uns, optar a l’ascens; els altres, evitar el descens. Les ocasions començaven a produir-se, si bé eren els berguedans els que duien el ritme del partit i els que arribaven més a la porteria contrària. No obstant això, eren els de Barcelona els que feien el primer gol. El Rosario mantindria aquesta avantatge al llarg de tota la primera meitat.

A la represa, el partit es va relaxar i es van poder veure jugades més treballades i definides als dos conjunts. El Casserres tornava a guanyar en possessió i finalment, Eloy Carmona tornava a posar les taules al marcador. El Rosario Central però, va mantenir la sang freda i, tot i no liderar, va saber aprofitar una errada dels berguedans que els deixaven la porteria buida per fer el segon gol. Els berguedans no es van enfonsar i van seguir pressionant i xutant per totes les bandes, sense acabar de definir i, en conseqüència, sense fer gol. El darrer minut i mig, els locals sortien de cinc per intentar rascar un punt mitjançant l’empat, però va ser en va i la victòria va ser, finalment, pels barcelonins.

Josep SerraltaJosep Serralta Jugador del PCImagine Casserres

“Hem tingut moltes ocasions que no han entrat de cap manera, mentre que els altres han estat letals a les arribades. Com sempre, hem fet regals que han acabat decidint el partit. Tot i així, seguim lluitant i em sento molt agraït a l’afició, que una vegada més ha tornat a omplir el pavelló.”

 

El Puig-reig perd gairebé dos mesos després (3-4)
El Puig-reig ha caigut a casa aquesta jornada contra el Gavà, segon classificat a la lliga. El berguedans, que havien encadenat 5 partits d’empats i victòries, van lluitar fins el final un partit que es va decidir al darrer minut. El joc es va intensificar la segona part, després que a la primera meitat només es produís un gol, favorable als locals. A la segona meitat, tot i a posar-se per davant el Gavà, el Puig-reig no es va despenjar del partit, tot i que finalment se li va escapar.

Divisió Honor FS Josep Serralta Rosario Central Segona Catalana FS

Comentaris