Futbol Sala, Casserres Masculí, Puig-reig

El Casserres aconsegueix la tan anhelada victòria a domicili (2-4)

El Casserres aconsegueix la tan anhelada victòria a domicili (2-4)
Jugadors del Casserres celebrant un gol en un partit anterior. LÍDIA LÓPEZ

Aquesta jornada 19 serà marcada al memòria de tots els aficionats casserrencs després d’aconseguir la primera victòria fora de casa en Divisió d’Honor. Ha estat contra un equip fort, l’Esportiu CCR, el mateix que va trencar la ratxa de victòries consecutives a casa dels berguedans el novembre passat. Amb un 2 a 4, els de Casserres segueixen en la lluita per la permanència i fora de la zona de descens.

Els nois del PCImagine Casserres sortien a la pista conscienciats de la necessitat de sumar de tres en tres si volen mantenir la categoria. No obstant això, els de Gavà són un conjunt amb molt físic que va portar el ritme de partit en tot moment. Els berguedans van fer una declaració d’intencions a través del primer gol del partit mitjançant Arnau Ribera. L’avantatge va durar poc més de dos minuts, quan els locals igualaven el marcador a 1. Tot i que es donaven moltes ocasions, no va ser fins als darrers minuts d’aquesta meitat que es van tornar a fer gols. Josep Serralta i Eloy Carmona donaven un 1 a 3 que aportava optimisme de cara la segona part.

A la represa, la dinàmica es mantenia com a la primera part, amb uns locals portant la pilota i el ritme i els berguedans aguantant, no sense esforç. Tot i que les forces minvaven, encara es donaven moltes ocasions que no es traduïen en gols. Els locals s’acostarien gràcies a una contra que intensificava encara més el desenllaç fins que, a pocs segons pel final, Carmona marcava el quart gol del Casserres que sentenciava el partit. Els de l’Esportiu van sortir de cinc com a mesura in extremis de fer-se amb un empat però no els va servir de res i es va produir, finalment, la primera victòria a domicili de la temporada pels de Casserres.

Marc VilaMarc Vila Jugador del PCImagine Casserres

“Hem de seguir en aquesta línia per salvar la categoria. Moltes vegades, jugant igual,  hem acabat perdent o amb un empat. Si ara comptéssim amb aquests punts, potser la situació seria una altra. Però hem de tibar amb el que tenim i no abaixar els braços en el que queda de temporada.”

 

El Puig-reig, amb el peu a l’accelerador (4-4)

Poc té a veure el Puig-reig d’aquesta segona volta amb el de la primera. Aquesta setmana, el berguedans han sumat un punt a la pista del segon classificat, el Jordi Torras. Tot i a que eren els locals els quins portaven la batuta del joc, els berguedans s’avançaven al marcador. Tot i a perdre 2 a 1 al descans, els visitants van sortir amb valentia per sumar i així ho van fer, en un partit que va embogir els darrers cinc minuts de joc.

Divisió Honor FS Esportiu CCR marc vilà Segona Catalana FS

Comentaris