Futbol, C AT Gironella

La maledicció de l’últim minut (1-1)

La maledicció de l’últim minut (1-1)

Tercera setmana consecutiva que el Gironella veu com el rival li empata el partit a les acaballes. Aquest cop va ser contra un altre dels forts de la categoria, el Sant Quirze, que va anar per darrera en el marcador des de la mitja hora de joc però va acabar restablint la igualada al minut 89, quan els més optimistes veien el Gironella marxant amb or entre les mans del Vallès. El Gironella va saber patir en una segona meitat en què els vallesans van apretar de valent, però va acabar cedint en una pilota penjada a l’àrea amb el temps gairebé complert.

El partit va començar amb un Sant Quirze dominador i un Gironella un pèl passiu. Els de Ponti van cedir la iniciativa al rival en els primers minuts de joc, però els locals van crear més aviat poc perill. Fins al quart d’hora de joc, les ocasions més clares van néixer a pilota aturada i no van tenir grans conseqüències. A partir del minut 15, però, el Gironella va començar a despertar en atac i va guanyar progressivament terreny respecte el Sant Quirze. Poc a poc, les ocasions van anar arribant i en una d’elles, quan ja s’havia superat la mitja hora de partit, Manel Uribe va finalitzar a gol una gran jugada trenada dels gironellencs. Amb el 0 a 1 es va arribar al descans.

A la represa, el Sant Quirze va saltar al camp disposat a capgirar el marcador. Als vallesans només els valien els tres punts si volien seguir enganxats a la lluita per la segona posició i, per això, van acorralar el rival al seu propi camp. El Gironella va patir de valent. Els locals apretaven les dents per canviar l’escenari i van portar clarament la iniciativa durant els segons 45 minuts. Però els del Berguedà van saber suar i, a pocs instants pel xiulet final, tot semblava fet a mida perquè s’emportessin els 3 punts del Vallès. Però no: una pilota penjada a l’àrea de Xiscu, va ser pentinada per un atacant vallesà i rematada per un altre amb un xut creuat que va acabar dins. El Gironella ja coneixia el desenllaç: repartiment de punts contra un bon equip, però sabor amarg perquè la victòria s’escapa per ben poc.

El post-partit: Sant Quirze 1 Gironella 1

pontiJordi Pont ‘Ponti’ Entrenador de l’Atlètic Gironella

“Jugàvem contra un bon equip i hem fet un partit bastant correcte. Però marxem com la setmana passada: amb un punt que al començament era bastant bo però et torna a deixar amb un sabor de boca estrany. Tot i això, penso que arribem al derbi contra el Berga en un moment bo en què venim de fer dos grans partits contra rivals de dalt. Si juguem com en les últimes setmanes, tindrem moltes opcions de guanyar el partit. Ara bé, cal tenir en compte que és un derbi i hi ha altres factors, com els nervis, que són complicats de controlar.”

manel-uribeManel Uribe Jugador de l’Atlètic Gironella

“Vaig veure l’equip força bé. Vam fer un bon partit ens va tornar a passar el que ens passa cada setmana. És una pena. Ens costa aguantar la pressió de l’altre equip i ho acabem pagant. Jo crec que l’equip arriba bé al derbi contra el Berga i que, si fa les coses bé, pot treure coses positives. Haurem d’estar atents al joc aeri, a pilota aturada, del Berga, i també a les jugades al contraatac. Nosaltres juguem diferent: ens dediquem a tocar més la pilota i intentarem explotar-ho contra ells.”

Jordi Pont Ponti Manel Uribe Sant Quirze Segona Catalana

Comentaris