Bàsquet, Bàsquet Puig-reig

Gran partit del CB Puig-reig tot i caure a la segona pròrroga (87-82)

Gran partit del CB Puig-reig tot i caure a la segona pròrroga (87-82)

El CB Puig-reig no ha aconseguit sumar una victòria aquest cap de setmana, tot i forçar dues pròrrogues. Els berguedans van caure per 87 a 82 a la pista de l’ASFE Sant Fruitós, el colíder de la lliga, en un partit ben emocionant.

L’inici va ser favorable als puigreigencs, amb una gran defensa individual per aturar un dels millors atacs, i aconseguint anotar des de la zona amb un Marc López altra volta imparable, arribant 11 a 18 al final del primer quart. En el segon, els locals reaccionen i es posen per davant gràcies a diversos tirs lliures, mentre que el Puig-reig patia, també fruit de la manca de rotacions. Dos triples d’Eric Tejero van mantenir a l’equip viu al descans, tot i els 8 punts de diferència, 37 a 29.

Els verds surten a per totes a la represa i entren al partit de seguida, gràcies a dos triples d’Eric Tejero i l’actuació de l’equip que empatava a 50 abans del darrer parcial. En aquest els locals veuen com el partit perilla, amb uns visitants que anoten fàcilment a la seva defensa zonal, tant per dins com per fora. Una darrera possessió errada per part del Sant Fruitós deixava l’empat a 64 al final dels 4 quarts.

En la primera pròrroga segueix la mateixa tònica i, tot i els avantatges dels locals, el Puig-reig no abaixa els braços. Un triple d’Edu Pladellorens ficava l’empat quan restaven pocs segons per al final de la pròrroga, però un altre triple del Sant Fruitós posava un desavantatge de 3 punts per als berguedans. Després d’una bona jugada, un triple d’Aleix Tejero torna a posar l’empat al marcador per forçar una nova pròrroga. En aquesta, la manca de rotació i dues expulsions van fer mal als verds  als de verd, perdent pilotes clau, que van deixar un marcador final de 87 a 82.

Cal destacar el partit del conjunt però, concretament, l’actuació dels germans Tejero, l’Aleix i l’Eric, amb 5 triples i 17 punts i 4 triples i 16 punts, respectivament. A més, com sempre, el partidàs de Marc López, que va dominar la pintura, anotant 26 punts.

Amb la derrota l’equip baixa a la 8a posició de la taula, amb 12 victòries i 37 punts. De cara a la setmana vinent, visita del Navarcles, un rival directe, ja que és 7è classificat amb 13 victòries i 38 punts.

Aleix Tejero Jugador CB Puig-reig

aleixtejero“Ha sigut un partit disputat. Ens hem enfrontat a un rival intens, que pressionava a tota la pista i ficava moltes mans. Hem sabut treure la pilota força bé, tot i les pèrdues, fins abans del descans, quan s’han escapat. A la segona meitat hem fet un bon parcial al principi per acostar-nos. Al final hem aconseguit forçar la segona pròrroga, però no hem pogut guanyar. Ens quedem amb un bon gust a la boca, ja que hi hem ficat pit i collons”.

Foto: Cedida CB Puig-reig

aleix tejero Bàsquet basquet puig reig cb puig-reig Puig-reig

Comentaris