Handbol

Derrota de l’Handbol Berga que es queda amb poc marge d’error (32-23)

Derrota de l’Handbol Berga que es queda amb poc marge d’error (32-23)

L’Handbol Berga encaixa una nova derrota, abans d’afrontar els darrers 3 partits de la temporada, amb la salvació totalment oberta. L’equip ha caigut derrotat a la pista de l’Esplais de Castelló d’Empúries per 32 a 23.

L’equip s’enfrontava a un conjunt que prioritza el joc d’atac, encara que això li suposi arriscar en defensa, que plantejava una defensa oberta i tirava moltes sortides ràpides. El Berga, doncs, sortia amb la idea d’ajustar la defensa i portar el ritme lent del partit, tirant només els contracops necessaris. A la primera meitat això s’hi suma una defensa mixta al lateral rival més perillós, que ha sortit bé, defensant 5-o, cosa que facilitava el joc entre línies i amb el pivot. D’aquesta manera, al minut 15, els visitants estaven per davant 8 a 9. Tot i les dificultats d’atacar la defensa que tenia el rival, amb el pas dels minuts aconsegueix escapar-se i arribar 16 a 14 al descans.

A la represa, l’equip canvia a una 6-0 plana, però surt adormit i el rival es posa+4 de bon començament. La tònica segueix pel mateix camí, amb un Berga que té dificultats per fer un gol, mentre que el rival era capaç d’anotar amb força facilitat, afegit a les múltiples errades dels berguedans. Al final, el cansament dels jugadors, agreujat per la falta d’efectius (només dos canvis), fa que les diferències augmentin fins a final del partit, amb el definitiu 23 a 32.

D’aquesta manera l’equip suma la 13 derrota, per 4 empats i 5 victòries, que mantenen a l’equip 13è, en el quàdruple empat a 14 punts entre les posicions 10 i 13. El rival de la setmana vinent, en el que serà l’avant-penúltim partit de la temporada, és el Vallag, que suma 33 punts i és 3r a l’espera del seu partit de la jornada.

QuicoSanzRetallQuico Sanz Entrenador Handbol Berga

“Hem aguantat a la primera meitat, però a la segona han sigut superiors. La clau ha estat en el seu fons de banqueta, ja que nosaltres hem anat al partit amb una plantilla curta. Hem defensat força bé, però hem repetit errors en atac que ja creiem oblidats, tornant a fallar ocasions clares. La proporció entre xuts i gols no és l’adient, ja que hauria de ser del 60% d’efectivitat i és del 40%. No ha sigut un problema de joc, sinó que hi ha gent que acumula molts minuts i ho estem patint. Si continuem així, podem fer els 4 punts que necessitem per salvar la categoria”.

FOTO: El darrer partit a casa. Autor: Aleix Camprubí

Berga Handbol handbol berga josep fornell quico sanz

Comentaris