Futbol, UE Avià

Amb l’aigua al coll (2-0)

Amb l’aigua al coll (2-0)

L’Avià ha encadenat aquest cap de setmana la cinquena derrota consecutiva i ja suma 13 jornades sense guanyar. Els avianesos han perdut per 2 a 0 al camp del Vic en un partit on han plantat cara però han acabat pagant tres minuts fatídics en què els vigatans han fet dos gols i han matat el matx. La derrota converteix l’Avià en el cuer en solitari de la lliga, ja que el Masnou ha empatat al camp del San Juan Atlético de Montcada.

El tècnic avianès, Xavi Díaz, ha optat per un esquema defensiu amb la voluntat d’aturar la vocació ofensiva del Vic, un conjunt acostumat a tenir la possessió i a jugar en camp contrari. Per això, l’Avià ha dedicat bona part del partit a l’apartat defensiu per crear perill en jugades ràpides de contraatac. En aquest escenari, la primera meitat ha estat força igualada a nivell d’ocasions. Els vigatans han gaudit d’un parell d’accions clares, mentre que els visitants també han fet mal en sortides verticals. Això sí, en el darrer tram de primer temps, els locals han premut l’accelerador i han asfixiat una mica el bàndol avianès. Sigui com sigui, amb l’empat a 0 s’ha arribat al descans.

A la represa, l’Avià ha sortit lleugerament millor que en el primer temps. Seguia la bona col·locació sobre el terreny de joc però l’equip era capaç de generar més ocasions de gol. I així ha arribat la més clara del partit per als d’Avià: Max Morell s’ha plantat sol davant el porter Reig, però aquest últim ha refusat el xut de Morell de manera magistral i ha evitat el que hagués estat el 0 a 1.

L’ocasió de Max feia creure als avianesos que la victòria era possible. Però l’escenari ha canviat en ben poca estona. La debacle ha començat al minut 65, quan el jugador del Vic Rachid ha aprofitat un barret de mestre per fer una centrada que un ex-avianès, Mia Valls, ha rematat de cap per acabar amb la farragosa oposició de l’Avià. Tot just era l’1 a 0 però als visitants els ha costat molt d’encaixar. I aprofitant aquest desconcert del rival, el Vic ha tardat menys de 3 minuts en matar el partit amb el 2 a 0. En aquesta ocasió, l’autor de la diana ha estat el ’10’ vigatà, Josep Puigdesens.

A partir d’aquí, l’envestida local s’ha apaivagat una mica i el partit ha anat perdent intensitat. En els darrers minuts, el Vic n’ha tingut alguna més per ampliar l’avantatge però no l’ha materialitzada i el 2 a 0 ha acabat sent definitiu.

El post-partit: Vic 2 Avià 0

xavi-diaz-rodonaXavi Díaz Entrenador de la Unió Esportiva Avià

“No crec que haguem fet un mal partit. Però les sensacions no poden ser bones de cap manera. La realitat és que hem tornat a perdre i ja portem molts mesos sense guanyar. Jo n’assumeixo la responsabilitat com no pot ser d’una altra manera, però ara mateix l’únic que ens val són els resultats. Els dos gols tan ràpids ens han matat però, tot i això, no ens hem rendit. Pel que fa als nous reforços, han sortit d’inici, han estat bé i han creat perill. Crec que ens podran ajudar molt en aquest tram final de temporada.”

rogerclaretretall

Roger Claret Jugador de la Unió Esportiva Avià

Hem començat molt bé en defensa. Sabíem que era un camp gran i que hauríem de córrer molt, però no ens han arribat massa i nosaltres anàvem tenint les nostres. A la segona part, també hem començat molt ben organitzats però hem fet una baixada després del primer gol i el segon no ha tardat en arribar. Ara mateix sabem que no tenim gaire marge però tots tenim moltes ganes d’aixecar això i tirar-ho endavant. Estem tocats, està clar. Però l’única opció que ens queda és intentar treballar per fer-ho possible, tot i que sigui tan complicat.”

 

FOTO. L’exjugador de l’Avià Mia Valls celebra el primer gol del Vic / AUTOR: David Pallarols (UE Vic)

Primera Catalana Roger Claret UE Vic Xavi Díaz

Comentaris