Bàsquet, Bàsquet Berga

Una altra oportunitat perduda (68-79)

Una altra oportunitat perduda (68-79)

Després d’una bona victòria a domicili i quan tocava enfrontar-se a un rival de la zona mitja-baixa, tot apuntava que el Beep Berga tindria bastants números d’emportar-se el partit. Al final, l’equip va caure superat per 68 a 79, en la visita del Bàsquet Neus, perdent així una bona ocasió per reenganxar-se a la lliga i presentant una manca d’actitud per fer-ho.

tinto1El primer parcial, però, va ser esperançador. El rival presentava una defensa a tota la pista, però els locals acostumaven a superar-la i, a partir d’aquí, podia moure la pilota i trobar els llançadors o homes en bones posicions. Diverses cistelles de mitja distància de Tintó i dos triples consecutius de Picas donen un bon avantatge de 7 punts, però el rival reacciona des de l’exterior, on aconsegueix trobar posicions lliures i un bon percentatge. Finalment s’arriba al final de quart 22 a 15. En el segon, el rival capgira la truita clarament. L’equip surt intentant recuperar, per córrer després al contracop. Els homes de la banqueta tenen més dificultats per anotar, i el Berga veu com el rival es va acostant, fins a arribar a revertir el marcador i posar-se per davant amb força avantatge. Els de Manel de Haro, nerviosos i sense idees, no troben la manera, i ni els dos temps morts serveixen per evitar arribar 30 a 40 al descans.

picasL’equip comença la segona part amb més agressivitat, però jugant pausat. El rival segueix anotant de mitja distància i fàcilment de 3, com en la primera meitat, cosa que impossibilita retallar. En el darrer tram de parcial el Beep fa un altre esforç per acostar-se, però la diferència no baixa dels 8 al final del parcial, 51 a 59. En el darrer, la tònica és similar, amb un Berga que intenta retallar diferències jugant amb cert cap, però faltat de motivació, davant d’un rival que contesta cada cop que els locals s’acosten al marcador, per la qual cosa no s’apropen a més de 4 punts, ja en el darrer tram. El Neus gestiona l’avantatge en les darreres possessions, per acabar amb aquest 68 a 79.

Amb aquesta nova derrota, la 18a de la temporada, l’equip segueix cuer, amb 6 victòries, a 2 de sortir de la zona de descens directe, quan només resten 6 partits. Els de negre ho intentaran la setmana vinent a la pista del CB IPSI, 6è classificat amb 13 victòries.

oleguer

Hug Tuyet Segon entrenador Beep Berga i president del club

hugretall“Possiblement hem fet el pitjor partit del 2017, sobretot pel que fa a l’actitud. Passat nadal ho estàvem fent molt bé. La clau del partit ha estat el 2n quart, on ens hem deixat remuntar i en cap moment hi ha hagut una reacció per part del Berga. S’han crescut, ha sigut un tema psicològic, ens han ficat molts triples, quan no en fiquen tants, i els deixàvem atacar i tiraven còmodes. Ells tenien moltes més ganes de guanyar durant tot el partit. Vist en perspectiva, segurament ho hauríem pogut gestionar diferent, però en el moment fas el que creus que és millor”.

Marc Ribera Jugador Beep Berga

RIBERARETALL“Partit dolentíssim, potser el pitjor del 2017. Hem recuperat les sensacions dolentes de la primera volta. Hem fet un partit molt dolent amb intensitat, sense ganes de guanyar el partit, i a més jugant a casa contra un rival directe, que havíem de guanyar sí o sí. No hem estat a l’altura, hem demostrat perquè som els últims. Pots provar altres coses i jugar d’una altra forma, però gran part ha estat la falta d’actitud. Hem demostrat en certes jugades que no mereixíem guanyar el partit. Ens han cardat”.

tinto2

Bàsquet Bàsquet Berga beep bàsquet berga beep berga Berga Hug Tuyet marc ribera

Comentaris