Atletisme

El Club Esquí Berguedà espera uns 400 participants a la Berga-Rasos-Berga i la Berga-Queralt-Berga

El Club Esquí Berguedà espera uns 400 participants a la Berga-Rasos-Berga i la Berga-Queralt-Berga

Torna la Berga-Rasos-Berga. El proper 14 de maig centenars de participants seran a la 19a edició de la prova, que com sempre començarà i acabarà a la plaça Viladomat de Berga. En total, seran 26 quilòmetres de camins i corriols per paratges del Berguedà, amb indrets tan particulars com la cova de Can Maurí, el santuari de Corbera, la font de Tagast, els Rasos de Peguera i Campllong, entre d’altres.

Amb uns 1.800 metres de desnivell positiu, l’organització de la prova permetrà als participants realitzar el recorregut competint o a mode de marxa, amb un temps màxim de 8 hores per completar el circuit.

D’altra banda i per segon any consecutiu, el Club Esquí Berguedà organitza el mateix dia la Berga-Queralt-Berga, una prova de 12 quilòmetres i 800 metres de desnivell. El recorregut, pels voltants de la serra de Queralt, presenta petites novetats respecte l’any passat. Segons han confirmat fonts del CEB, en la primera edició es van agafar idees dels participants i enguany s’ha optat per implantar petites modificacions en algun tram del circuit per tal de fer-lo més àgil i atractiu per als atletes.

En total, han explicat des del club, s’espera la participació d’unes 400 persones, una xifra un pèl superior a la de l’any passat ja que aleshores el temps no va afavorir massa. A més, l’organització creu que aquest any pot ser l’any de la consolidació de la Berga-Queralt-Berga i espera que el nombre de participants augmenti considerablement respecte fa un any. Les inscripcions ja estan obertes i es poden fer a la web del Club Esquí Berguedà.

 

BRBBQB17

Berga - Rasos - Berga Berga-Queralt-Berga BQB BRB Club Esquí Berguedà

Comentaris