General

Ïa Boixader i Tanit Vilalta, del Club Patí Berguedà, primeres en la seva estrena en competició

Ïa Boixader i Tanit Vilalta, del Club Patí Berguedà, primeres en la seva estrena en competició

Una estrena gairebé immillorable. Un total de 14 patinadores del Club Patí Berguedà van debutar aquest diumenge passat, dia 19 de març, a Vic, en les proves de nivell de la 1a fase de patinatge artístic amb l’objectiu d’avaluar el seu nivell, i el resultat no va deixar indiferent a ningú: van aconseguir fins a sis podis.

En categoria aleví A, Ïa Boixader va ser 1a, mentre que, en infantil C, Tanit Vilalta també va pujar a l’esglaó més alt del podi. També van aconseguir podi Aina Escobet -2a en infantil C-, Jana Santamaria -3a en infantil C-, Angy González -2a en benjamí B- i Jana Costa -3a en aleví C-.

D’altra banda, cal destacar l’actuació d’Esther Ebale (4a en Infantil C), Xènia Guixé (4a en aleví C), Abril Payán (6a en benjamí B), Bithal Fakher (9a en aleví C) i Queralt Bonet (10a en aleví C).

Pel que fa a les patinadores berguedanes de categoria pre-benjamí, totes van aprovar però en el seu cas no tenen classificació per edat. És el cas de Laia Marmí, en categoria B, i Júlia Sabaté i Aina Bosoms, en C.

IMG_3549

IMG_3547

Club Patí Berguedà patinatge

Comentaris