Bàsquet, Bàsquet Berga

Bona victòria del Beep Berga per tornar a creure (65-73)

Bona victòria del Beep Berga per tornar a creure (65-73)

Després de la decepció de la setmana passada, el Beep Berga ha aconseguit una nova victòria de mèrit, imposant-se al QBasket Sant Cugat per 65 a 73. L’equip ha dominat el partit i ha sumat una victòria que fa recuperar l’esperança d’evitar el descens directe.

A l’inici el Berga ha demostrat el seu potencial poder ofensiu i anotador, encistellant fins a 5 triples en el primer parcial, que ha acabat 14 a 18. En el segon, l’equip ha seguit apretant, defensant molt bé i aprofitant per recuperar i córrer al contracop. La millor primera meitat de la temporada ha acabat amb una diferència de 13 punts per als berguedans, 26 a 39.

El Sant Cugat s’ha ficat mans a la feina en la segona meitat i, a través d’una bona defensa zonal ha aconseguit provocar pilotes perdudes del Berga i aprofitar les ocasions per retallar la diferència, que era de 5 punts al al final del tercer parcial, 48 a 53. En el darrer quart, els locals segueixen pressionant i aconsegueixen posar-se 1 punt per davant a falta de 7 minuts. Els de negre, però, són capaços d’endossar-los-hi un parcial de 9 a 18 per capgirar el partit, a través d’una molt bona defensa i d’aprofitar les ocasions en atac.

Tot i que cal destacar la bona tasca que han realitzat els 8 jugadors del desplaçament, cal remarcar el partit d’Oleguer Cruz, que ha anotat 22 punts. També han sigut importants els 11 punts d’Oriol Tintó i els 10 de Marc Ribera.

Amb 6 victòries, l’equip segueix cuer, ara a 2 partits guanyats de sortir del descens directe. El Bàsquet Neus visitarà Berga a la propera jornada, com a 12è classificat amb 8 victòries.

hugretallHug Tuyet Segon entrenador Beep Berga i president del club

“Estem molt contents, perquè és la segona victòria consecutiva fora de casa, una de les espines clavades d’aquesta temporada. Aquesta victòria arregla una mica la desfeta de la setmana passada. Ens dóna energia per la setmana vinent i els partits que queden”.

 

oleguerretallOleguer Cruz Jugador Beep Berga

“Hem jugat un molt bon partit, tots els jugadors, tant en defensa com en atac. La primera meitat ha sigut molt bona i hem marxat amb un bon avantatge al descans. A la segona, hem aguantat la remuntada seva i, al final, hem estat més encertats que ells i ens hem emportat la victòria. A nivell individual avui he estat encertat, m’ha tocat a mi fer els punts, però un altre dia serà un altre. Tots hem jugat molt bé”.

FOTO: Un partit del Beep Berga a casa, aquesta temporada. Autor: Aleix Camprubí

Comentaris