Motor

Marc Rial i Arnau Colillas, quarts al Panda Raid 2017

Marc Rial i Arnau Colillas, quarts al Panda Raid 2017

L’equip format per Marc Rial i Arnau Colillas, que enguany han repetit participació al raid solidari del Marroc, han finalizat el Panda Raid quarts en la seva categoria (Tracció Simple 4×2) i setzens a la general d’un total de més de 300 vehicles.

Tal i com han explicat Marc Rial a Entre Rivals, si arriben a fer una etapa més possiblement haurien acabat pujant al podi. “Hi havia cotxes molt ben preparats amb molta inversió a sobre… nosaltres amb el cotxe posat a punt amb les nostres mans els hi plantàvem cara, hauríem pogut fer tercers”, comenta Rial.

En general, al llarg de les set etapes del Raid han anat força bé i tots han pogut finalitzar, tant a l’equip del Rial i el Colillas, com els altres tres equips berguedans que recordem eren els formats per: Josep Maria Guilanyà i Xavier Vall, Joan Lluís Brau i Isaac Gonfaus, i Lluís Torrascasana i Jordi Vilà.  Han tingut algun problema mecànic lleu que entre tots han aconseguit arreglar. I és que dels 200 – 300km que realitzaven cada etapa, tret dels que eren cronometrats, la resta podien anar junts, i durant aquests quilòmetres d’enllaç, els equips berguedans s’ajudaven els uns als altres.

Amb l’experiència viscuda l’edició passada, el Marc i l’Arnau enguany anaven més ben preparats. Tot i no practicar gaire la navegació, només van repassar algun roadbook des de l’ordinador, han realitzat unes molt bones etapes i en conjunt un molt bon Raid. Els veure’m en més competicions? Esperem que si.

FOTO: Marc Rial i Arnau Colillas al Panda Raid 2017 AUTOR: Arnau Colillas 

Comentaris