Futbol, C AT Gironella

El Gironella tira d’èpica per sumar tres punts vitals en el camí cap a la salvació (2-1)

El Gironella tira d’èpica per sumar tres punts vitals en el camí cap a la salvació (2-1)

Pocs s’esperaven que el Gironella hauria d’esperar fins el darrer minut del temps afegit per endur-se la victòria en la visita del Roda de Ter a la Perla del Llobregat. El conjunt dirigit per Ponti va topar amb un rival combatiu i va haver de remuntar un 0 a 1 advers en un partit en què es va mostrar força espès en la creació i precipitat a l’hora de finalitzar jugades. Al final, però, un gol de Rafa Zafra en temps afegit va servir als gironellencs per sumar els tres punts.

La primera meitat va començar força malament pels interessos dels locals. El Roda de Ter es va avançar en el marcador amb un gol de Jordi Sales al minut 5 de partit. A partir d’aquí, els de Ponti van anar a remolc una bona estona, però van aconseguir restablir la igualada abans del descans. L’autor de la diana va ser Èric Santmartí, que es retrobava amb el gol després d’uns mesos sense veure porteria. El gol va ser una autèntica bombona d’oxigen pel Gironella.

A la represa, el Roda de Ter va començar a deixar més espais i el Gironella tenia un punt més de llibertat a l’hora de generar. Però no era el dia dels migcampistes, que van estar un pèl imprecisos i precipitats a l’hora de superar línies de pressió i fer l’última passada.

En aquest escenari i amb un Roda de Ter que també gaudia de les seves ocasions, es va arribar a un tram final de partit totalment obert i on qualsevol dels dos equips es podia endur la victòria. Però quan tot semblava decidit, l’home més en forma de la plantilla gironellenca, Rafa Zafra, va dictar sentència. Després d’una gran aturada de Jofre, els locals van sortir com coets a la contra i Zafra va marcar el 2 a 1 que seria definitiu.

El post-partit: Gironella 2 Roda de Ter 1

pontiJordi Pont ‘Ponti’ Entrenador de l’Atlètic Gironella

“Estic molt content pels tres punts sumats, però també tinc un regust amarg perquè l’equip no va jugar tan bé com m’esperava. Vam estar molt nerviosos i erràtics quan teníem la pilota. Crec que durant bona part del partit ens va faltar aquest punt de tranquil·litat i tenir més la pilota. Era vital sumar els tres punts perquè era un partit a casa contra un rival que deixem a molts punts ja.”

Jordi Pont Ponti Roda de Ter Segona Catalana

Comentaris